Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ajd zavirite u novcanike i proverite dal je u opticaju...buni me datum izdavanja -1993 i red reci na novcanici- .... i moze li se zameniti u banci ako vise ne vazi ??
A jbg vec je poslata za Zagreb za placanje nekih racuna...Moze li se zameniti u banci
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao
Ma vidis da te oce ozenit za 500 kuna Ja ne vidim razlog zasto to nebi vrijedilo....
Ih...radim sa parama strasno dugo tako da sam tezak na zajeb [/quote jel imas da mi zamijenis 9000 dolara za eure naravno
jel imas da mi zamijenis 9000 dolara za eure naravno
vrijedi sigurno, upravo u novcaniku imam 500kn ista godina isti datum samo mjesec travanj
a jbg nemam ja 9 000
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
te pare ne vrijede jer nemaju onu markicu sa strane.to su baš te novčanice od 93. ili do 93. nisam ziher.meni je tak ženska u kladionici pred mjesec dana odbila uzet 50 kn jer nisu imale markicu i srala mi je da više to niko ne mjenja al ja mislim da moreš još uvijek u fini zamjenit ili bilo kojoj drugoj banci. ubiti ja sam te pare uvalio u prvom bircu u koji sam ušo,koda neko to gleda...možda će bit problem sa 5 glavi al svejedno neće niko skužit...uvali drugom nekom nek se on zajebava sa mjenjanjem...