Općenito > Generalno o skuterima

Opet bez kacige na skuteru

<< < (8/16) > >>

anton34:

--- Citat: gigo_sf2 - 01 Ožujak, 2008, 23:50:39 ---da javim zalosnu vjest,neda mi stari na skuter ako nestavim kacigu,neznam otkud mu to doslo,poludit cu,jos umene friz dignut,hehehe

--- Kraj citata ---

--- Citat: gigo_sf2 - 02 Ožujak, 2008, 11:33:09 ---ma stari se samo brine za moju sigurnost

--- Kraj citata ---

Ne, nego starom ne fali nijedna daska u glavi, kao tebi

Ajme budale

Kaciga uvijek, kako god ti vozio, uvijek ti može izletiti neka budala.
Evo, prije 2 dana jednom mom frendu izletjela neka budala, mi smo išli ravno po glavnoj cesti, a on je dolazio prema nama iz drugog smjera, i htio skrenuti njemu lijevo, nama desno, i krene on skretati, tek kad je vidio da nece uspjeti zaustavio je auto(pola metra prešao crtu), ali moj frend je vec bio dosta blizu, i bio je uvjeren da ce onaj tip skrenuti i da ce se frend zabiti u njegov auto, te je refleksno naglo zakočio prednjom i zadnjom, motor proklizo, skupa s njim, a on glavom u branik. Na svu sreću imao je kacigu, koja mu je život spasila.
Da nije imao kacigu danas ne bih išao s njim na kavu, nego bi vjerojatno tješio njegovu staru.

Onaj ko ne nosi kacigu je idiot, ne frajer.

zoki_NRG:
nosenje kacige, lijepa je navika, a jos ti je bolji osjecaj kad si opalio sa njom nego bez... :toothy12:

robert:
http://www.liveleak.com/view?i=d13_1173227438
evo

MaLi_OdvALjivAc:
ovaj idiot ko da vozi auto-putem

mrcina:
dobro je ovaj i prošao da ga je bubno direktno razbuco bi ga ko panta pitu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju