Nisan bia siguran u koju rubriku triban stavit ovu temu pa neka admin slobodno prebaci di spada
Malo san trazia po forumu ali nigdi insan dosa do bas previse korisnih informacija koje mene zanimaju, u vecini slucajeva bude 95% svadanja i gluparija, a 5% onog bitnog - sta nije dovoljno.
Iman 21 godinu i polozenu B kategaoriju, neman para za polagat a2 tako da nemojte govorit "kupi jace to je presporo, odma ce dosadit, itd" (da mogu kupia bi r6). Priko lita san skupia neku jadnu lovu + malo ce posudit mater i caca = na kraju cu imat oko 1000e - 1300e.
Na zalost moran kupit nesto od 50 ccm pa me zanima vase misljenje. Znan da se oko skutera uvik prica vrti oko runnera, NRG-a, sr-a, i aeroxa.
Mene zanimaju kako je koji udoban, kolika je potrosnja, koliko se cesto kvare i sl. (iman 185 cm tako da aerox ispada u startu)
Osin toga malo su mi u oko upali ovi motori 50 ccm kao rs50, tzr50. Cita san da dobro idu (bolje od skutera) ali neznan kolika im je potrosnja, koliko se kvare - dostupnost servisa po dalmaciji itd.
Uglavnom treba mi nesto za voznju po gradu, da lipo ide i da normalono trosi (ne vise od 5l) a i da mogu do plaze otic van grada. Aj pomozite