Općenito > Generalno o skuterima
Kupujem skuter/motor 50 ccm
mopsy58:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Rujan, 2011, 16:39:02 ---Ne slusaj nikoga,ovdje na forumu svi ti zele zlo... :laughing7: :laughing7:
Uzmi ono sto ti se najvise svidja,svaki je dobar na svoj nacin...
:icon_thumright: :icon_thumright:
Uzmi sve samo nemoj talijana!!!
:toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
da...a s francuzom ce se usrecit... ::)
B.E.R.O.:
--- Citat: mopsy58 - 06 Rujan, 2011, 16:45:36 ---da...a s francuzom ce se usrecit... ::)
--- Kraj citata ---
Koka sta pricas ti??
Ko je rekao da uzme francuza??
:frajer: :frajer:
:icon_scratch:
manijak89:
A nista onda, izgleda da cu kupit skuter. SR mi je definitivno njlipsi u klasi do 50 ccm. Hvala svima sta ste sudjelovali i pomogli mi oko odabira.
Od pocetka san zna da ce skuter pobjedit u ovom "duelu" ali me cisto zanimalo iskustvo ljudi sa tzr-om i rs-om. Steta sta nema vise ljudi koji imaju iskustvo sa njima jer su mi stvarno sexy (jbg ne mogu si pomoc) - mozda zato sta nikad necu uspit skupit pare za polozit A i kupit neki normalan motor. Osuden san na 50 ccm :(
SixPack:
--- Citat: manijak89 - 05 Rujan, 2011, 16:48:48 ---ali ako puno trose i lako se kvare onda - ne fala
...
p.s. nekako mi je puno da skuter (serijski) trosi 5l :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne možeš i jedno i drugo.
Ako hoćeš jeftino, pouzdano, bez nekog posebnog održavanja, onda AC :icon_thumright:
Serijala sa spuhom bez kata troši između 3,8-5,0lit. ovisi o čemu se radi...
Ove motore od 50ccm bi ja zaboravio, to su sama sranja, skupo održavanje... a jedan bolje poštelan skuter ide ko i motor
Bolje se za te pare kupi neki noviji AC ili LC nego poslije :BangHead:
manijak89:
Malo san se raspitiva preko privatnih poruka i svi koji su vozili brzinca od 50 ccm su ih hvalili. Od brzine do potrosnje i popravaka, jedino je jedan momak koji je vozia cagivu reka kako je imao dosta kvarova :dontknow:
najveci je problem sta niko u blizini nema jednoga pa da probam napravid đir po kvartu i sam ga isprobam :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju