Općenito > Generalno o skuterima

Kupujem skuter/motor 50 ccm

<< < (9/10) > >>

perko_sr50:
kupi sr-a 50 sa masinom 150, onaj ko nezna u skutere nece ni  primjetit da je tvoja makina sa bb masinom   

manijak89:
ma nije da se skrivam od staraca, nego neman love za polagat A + kupit nesto jace (imam oko 10 000kn).... treba mi nesto od 50 ccm (imam B kategoriju) za ic do faksa, na trening, itd.

pOha:
Ja sam u slicnoj situaciji, ukralo mi je skuter i momci su ga rastavili i razvalili tako gadno da ga vise nikad necu moc slozit  :angry7:
Sada moran kupit nesto polovno jer mi pocinju faks i treninzi a ja san bez prijevoza

ivanzd:
RS-motor je odličan za vožnju i sve,sve do nekih 50km nakon 50 km nemos vise sidit na njemu koliko postane neudoban,a sto se tice brzine,u klasi od 50 ccm najbrzi motor. Potrosnja mu je 4.5 l prosjecna(neka niko ne govori da je manja jer znam da nije,motor pije ko lud),a kad ga saltas na malo vecim okretajima i do 5.5l. i djelovi su skupi.

a evo ti sad jedan motor ista mašina kao i rs- http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/malaguti-xsm-50-cm3-oglas-3462751 -ovaj motor sam vozio i predobar je. ide isto kao rs,troši kao rs(nažalost),alii jee puuno puno udobniji. cijena je premalena za ovakav motor. odvezes ga u servis potrosis jos nekih 1000kn najvise sto bi moga potrosit da bas sve prominis sto nevalja(nema takvih puno djelova),i imas dobar motor za vrlo malo para.

pOha:
dobro izgleda i taj supermoto, samo r mi je napetiji  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju