Općenito > Generalno o skuterima

Kupujem skuter/motor 50 ccm

<< < (7/10) > >>

anton55:
Ja sam imao malagutia rst 50 (rijedak model) nešto slično rs 50, iša je priko 100kmh po satu a trošio vrlo malo.
Samo dijelove pomoli se bogu ako što ode.
http://www.bikepics.com/pictures/299384/

tuta125:
SR je udoban, brz, lijepo se naginje u zavojima, ne kvari se i trosi oko 3.5 po gradu ako ga stedis, gdje ces bolje  :icon_thumright: i jos ima lijepu instrument tablu, lako je stelovat karb (barem doc do njega  :laughing7:) jer nema 100 nepotrebnih plastika okolo, imas dovoljno velik izbor guma, kocnice vrhunske (opleteni lajtunzi i tako to), vilice i amortizeri dobro odraduju svoj posao.... i jos puno toga  :toothy3:
ostale skutere nisam vozio pa ti ne mogu puno rec o njima, ali sto se trajnosti tice, sve je to piaggio masina pa vjerujem da moze izdrzat puno puno km uz pravilno odrzavanje  :icon_thumright:

Grale:
frend ima rs 50, dok ju je kupio išla je 110.sad ide 90.treba joj servis dobar samo. za po gradu ti nebi baš preporučio motor od 50 ccm. jer su skuteri puno startniji od njih i puno manje troše. rs-ica ne pije manje od 4 litre sigurno.ili čak 5. također dijelovi za njih su dosta teže nabavljiviji nego za skuter.

wonderkid:

--- Citat: manijak89 - 06 Rujan, 2011, 10:19:01 ---Runner san iskljucia jer mi se iskreno ne svida novi dizajn. Puno drazi mi je bia onaj stari. Nekako mi se cini da je preglomazan ko maxiskuter....

Vec gledam po njuskalu i naletia san na par dobrih, samo zelin malo vise saznat o ovima na brzine. Nekako bi radije te na brzine uzea jer skutera ima na svakom kantunu, ovih nema - cisto bi volia bit drugaciji, a i baza mi je saltavat brzine :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ovakve izjave volim,neces ti biti drugciji zato sto kupist motor na saltanje,zapravo ces se uklopit samo u veliku cjelinu a poseban neces sigurno biti

B.E.R.O.:
Ne slusaj nikoga,ovdje na forumu svi ti zele zlo...  :laughing7: :laughing7:
Uzmi ono sto ti se najvise svidja,svaki je dobar na svoj nacin...
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Uzmi sve samo nemoj talijana!!!
 :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju