Općenito > Generalno o skuterima

2 vrste giannelli reversa?!

<< < (3/5) > >>

luna500rr:

--- Citat: pajo - 02 Rujan, 2011, 17:28:50 ---isti su giannelli i arrow(razlika samo u prigušu) ustvari ista firma ih proizvode več je bila tema o tome.
navodno tako sam čuo nemoj me držat za riječ,za piaggio isto ima taj ravni(kao za ditech)a debeli za kar.

--- Kraj citata ---

ma to su gluposti, vozio sam arrow na piaggiu lc i nije nesto posebno, ko zx, a za reverse na češkim forumima govore da je malossi replica radjena po njemu, tako da nevirujen nista dok neprobam, po svemu sudeci ovi reverse s debljom granom je uberjeben spuh a za rekord pojma nemam, bio je jedan s rekordom na sr-u novom i zalio se da je bucan?

MIKSETA:

--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 21:07:46 ---ma to su gluposti, vozio sam arrow na piaggiu lc i nije nesto posebno, ko zx, a za reverse na češkim forumima govore da je malossi replica radjena po njemu, tako da nevirujen nista dok neprobam, po svemu sudeci ovi reverse s debljom granom je uberjeben spuh a za rekord pojma nemam, bio je jedan s rekordom na sr-u novom i zalio se da je bucan?

--- Kraj citata ---
na pia agregat je bucan upm i na starije i novije masine provjereno sa mojim usima  :laughing7: :laughing7:
a na mina mora biti tisi na youtube cuo sam nije toliko glasan ali to je youtube uzivo je drugo :D

R@kija:

--- Citat: MIKSETA - 02 Rujan, 2011, 12:42:36 ---Giannelli reverse za Keeway

--- Kraj citata ---

to nije reverse za keeway nego za malaguti f12 u orginalu,dobro!

Drnda:
gianelli nije ko replica, ni slican
taj rekord varira po zvuku od masine d masine, isto ko zx,  meni tih, frendu probija bubnjice na km...
vuna ok  :dontknow:

luna500rr:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2011, 02:55:01 ---gianelli nije ko replica, ni slican
taj rekord varira po zvuku od masine d masine, isto ko zx,  meni tih, frendu probija bubnjice na km...
vuna ok  :dontknow:

--- Kraj citata ---

kakve preformanse daje rekord?

Kako reverse nije ko replica kad je grana 100% ista, razlika u topu...
pitaj clana cvele on zna detalje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju