Općenito > Generalno o skuterima
2 vrste giannelli reversa?!
luna500rr:
--- Citat: pajo - 02 Rujan, 2011, 17:28:50 ---isti su giannelli i arrow(razlika samo u prigušu) ustvari ista firma ih proizvode več je bila tema o tome.
navodno tako sam čuo nemoj me držat za riječ,za piaggio isto ima taj ravni(kao za ditech)a debeli za kar.
--- Kraj citata ---
ma to su gluposti, vozio sam arrow na piaggiu lc i nije nesto posebno, ko zx, a za reverse na češkim forumima govore da je malossi replica radjena po njemu, tako da nevirujen nista dok neprobam, po svemu sudeci ovi reverse s debljom granom je uberjeben spuh a za rekord pojma nemam, bio je jedan s rekordom na sr-u novom i zalio se da je bucan?
MIKSETA:
--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 21:07:46 ---ma to su gluposti, vozio sam arrow na piaggiu lc i nije nesto posebno, ko zx, a za reverse na češkim forumima govore da je malossi replica radjena po njemu, tako da nevirujen nista dok neprobam, po svemu sudeci ovi reverse s debljom granom je uberjeben spuh a za rekord pojma nemam, bio je jedan s rekordom na sr-u novom i zalio se da je bucan?
--- Kraj citata ---
na pia agregat je bucan upm i na starije i novije masine provjereno sa mojim usima :laughing7: :laughing7:
a na mina mora biti tisi na youtube cuo sam nije toliko glasan ali to je youtube uzivo je drugo :D
R@kija:
--- Citat: MIKSETA - 02 Rujan, 2011, 12:42:36 ---Giannelli reverse za Keeway
--- Kraj citata ---
to nije reverse za keeway nego za malaguti f12 u orginalu,dobro!
Drnda:
gianelli nije ko replica, ni slican
taj rekord varira po zvuku od masine d masine, isto ko zx, meni tih, frendu probija bubnjice na km...
vuna ok :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2011, 02:55:01 ---gianelli nije ko replica, ni slican
taj rekord varira po zvuku od masine d masine, isto ko zx, meni tih, frendu probija bubnjice na km...
vuna ok :dontknow:
--- Kraj citata ---
kakve preformanse daje rekord?
Kako reverse nije ko replica kad je grana 100% ista, razlika u topu...
pitaj clana cvele on zna detalje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju