Općenito > Generalno o skuterima
2 vrste giannelli reversa?!
Drnda:
meni je radio na drugacijim okretajima, i ne cini mi se bas da je isti, jer potpuno drugacije se skut ponasao sa ta 2 spuha
a rekord ima kao i ostali gianelli base, samo je top drugaciji mislim
Miki-speedy:
Pa zar nije bila da je reverse skoro ko yasuni r ?
pajo:
--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 21:07:46 ---ma to su gluposti, vozio sam arrow na piaggiu lc i nije nesto posebno, ko zx, a za reverse na češkim forumima govore da je malossi replica radjena po njemu, tako da nevirujen nista dok neprobam, po svemu sudeci ovi reverse s debljom granom je uberjeben spuh a za rekord pojma nemam, bio je jedan s rekordom na sr-u novom i zalio se da je bucan?
--- Kraj citata ---
več je bila rasprava o giannelli i arrow.ista firma proizvodi samo razlika u topovima.
imao je prijatelj na piaggio arrow onaj debeli,kaže da mu je bolji šus bio nego sa tankim??
evo pa vidi:
piaggio arrow i giannelli:
minarelli arrow i giannelli:
imaju i iste kodove na loncima(ispod topa)što znači da ista firma proizvodi samo različita pakiranja :icon_thumright:
Drnda:
potpuno isti ;D
MIKSETA:
--- Citat: R@kija - 03 Rujan, 2011, 02:44:56 ---to nije reverse za keeway nego za malaguti f12 u orginalu,dobro!
--- Kraj citata ---
kako je za malaguti kada ja imam giannelli extru na moj CPI i daju nosac skupa sa spuhom isto kao ovaj na slici ako porucis za CPI/Keeway block a to isto vazi i za reverse i za extru :)
ali nema veze necemo da se raspravljamo za to znam da si imao Keeway sa reversom pamtim :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju