Općenito > Generalno o skuterima
2 vrste giannelli reversa?!
MIKSETA:
Giannelli reverse za Keeway
Gianelli reverse za Minarelli
razlika je samo u nosacu
ali oba nosaca pasu na minarelli i chinarelli
luna500rr:
--- Citat: skipper_2t - 02 Rujan, 2011, 11:04:48 ---ovaj drugi ti je arow extreme sa topon od reversa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zasto onda na jutubu ima bar 20 takvih videa s tom kombinacijom!? :toothy11:
Zeznio sam se pa sam stavio dva ista linka...
arrow ima drugaciji kut grane, ustavi video na ova dva linka pa usporedi, puno jebenije izgleda reverse?
--- Citat: danc00 - 02 Rujan, 2011, 11:50:05 ---Da idem po ljepoti uzel bi REKORD....preljep je, a i nije loš, te ti ostavlja mjesta tunningu, sam kaj buš ga malo teže naštelal na luni serijala!
--- Kraj citata ---
Luna je sve samo ne serijala hehe, minarelli blok je na njoj i jos x popratnih djelova, al ovo cu radit na drugoj masini, kupit cu negdje full serijsku lc masinu samo cu spuh i variomat prominit, apsolutno nista vise...
MIKSETA:
Luna ako imas FB
Udji u giannelli oficijalni profil naci ces ga i pitaj tamo oni bu ti odgovorili posto vidim samo pitaju ljude tamo i ovi iz giannelli odgovore na sva pitanja :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: MIKSETA - 02 Rujan, 2011, 16:47:06 ---Luna ako imas FB
Udji u giannelli oficijalni profil naci ces ga i pitaj tamo oni bu ti odgovorili posto vidim samo pitaju ljude tamo i ovi iz giannelli odgovore na sva pitanja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
probacu :icon_thumright:
pajo:
isti su giannelli i arrow(razlika samo u prigušu) ustvari ista firma ih proizvode več je bila tema o tome.
navodno tako sam čuo nemoj me držat za riječ,za piaggio isto ima taj ravni(kao za ditech)a debeli za kar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju