prvo da se predstavim,totalni sam "autsajder sto se tice vozila na dva kotaca...znam smao okolo ispivat sta treba napravit-popravit na skuteru.
o problemu..: prvi simptomi su bili tesko paljenje ili uopce ije htio upalit...a ako je upalio bio je tesko voziv...gas je reagira skundu kasnije..:S...dosli mso do zakljucka nakon rastavljanja skutera uz pomoc prijatelja mehanicara da je moj cok otisao..odmah je narucen novi..zamjenjen..skuter pali ko lud..medutim skuter vise nije vracao gas...odmah smo rastavili karb..da vidimo sta je s iglom od gasa..i imali smo sta vidjet..cijela iskrivljena i stavljena na kontra stranu...karb je bio na ciscenju kod jednog majstora u selu...katastrofa..izravnali iglu..i motor koncano u vozno stanju..kolko-tolko...i sad dolazimo do vrhunca..znaci..motor upalim i vozim se pod full gasom dok postignem brzinu od 45 km/h (blokada nije skinuta)..i tada se motor ugusi...napravi ono whuum..i krepa..onda ga ponovo upalim i polako dodajem gas..te nastavljam dalje..tako sam se vozio nekih mjesec dana..poslije mjeces dana....nakon 1 min motor se ugusi na ravnom..brdo ne treba ni spominjat..nakon 7-8 pokusaja vise ne zelim ni pomislit da krenem uzbrdo...
e sad molio bih pomoc oko toga...okolo sam se malo raspitao, bilo je svakakvih misljenja..motor je 2006 g. 1700 km..znaci skoro nov!!... bilo je ideja poput: istorsen remen, moras mjenjat rolice,vuce fals zrak,sa dovodom benzina imas problema i svakakvih drugih ideja..ove sam istaknuo kao vaznije.....posto sam uvidio da ovjde ima strucnjaka...nadam se da cu uz vasu pomoc rjesit problem...hvala unaprijed...