Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
enel:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Rujan, 2011, 15:43:33 ---A koji spuh imas?
--- Kraj citata ---
--- Citat: enel - 01 Rujan, 2011, 21:40:19 ---Stim da ja imam zx-r i hebo NG vario. To sve u kompletu mi ide 80 km/h al treba vremena do 80 km/h :angry7:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
pajo:
--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 15:45:51 ---Onda je vjerojatno do prjenosa?
svejedno premjeri squish...
--- Kraj citata ---
ne razumijem šta ga muči ako kaže da po satovima nakupi 85kmh pa di če više za AC :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: pajo - 02 Rujan, 2011, 15:52:28 ---ne razumijem šta ga muči ako kaže da po satovima nakupi 85kmh pa di če više za AC :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ide mu 80 po satu, dakle nekih 75 prave, moj je s slicnim setupom isao jos 10km/h gore s 2s manje 0-60...
Prevedeno na naški, ide mu ko serijski malaguti f15 :icon_scratch:
marracc:
--- Citat: pajo - 02 Rujan, 2011, 15:52:28 ---ne razumijem šta ga muči ako kaže da po satovima nakupi 85kmh pa di če više za AC :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma nista me ne muci.... samo pitam dal to ok za serijalu da ide do 85 po satu.... probao sam se snimit al me hiti kad dam gas, tak da bas i nemogu to izvest.... probat cu nekak namontirat kameru.....
pajo:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 15:57:19 ---ma nista me ne muci.... samo pitam dal to ok za serijalu da ide do 85 po satu.... probao sam se snimit al me hiti kad dam gas, tak da bas i nemogu to izvest.... probat cu nekak namontirat kameru.....
--- Kraj citata ---
više nego ok :icon_thumright:
samo mi neide u glavu da nemaš nikakvu podlošku ispred variomata?ajd ako uhvatiš vremena slikaj samo kako remen leži u variomatu(bukola)i na zadnjoj polutci.i koja je širina remena.
ako stigneš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju