Općenito > Slike i filmovi o skuterima

ustelani minarelli AC serijala

<< < (8/11) > >>

luna500rr:
Termogrupa je od!?
Nekako mi to cudno ide, ko moja luna samo s nextom kad je bila, 11s 0-60, vjerojatno je benelijeva termogrupa sa squishom od 1.8mm pa ti 0-50 ide ko piaggio serijala a 10kg tuning djelova na tvome :angry7:

enel:

--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 14:59:40 ---Termogrupa je od!?
Nekako mi to cudno ide, ko moja luna samo s nextom kad je bila, 11s 0-60, vjerojatno je benelijeva termogrupa sa squishom od 1.8mm pa ti 0-50 ide ko piaggio serijala a 10kg tuning djelova na tvome :angry7:

--- Kraj citata ---

Termogrupa je od minarellia AC, tacnije Yamaha Neos. Jedino da mi lik nije uvalio kakvu tamo petu termogrupu, a ne od neosa  :dontknow:

Ne znam, meni lijepo povuce do jedno 55 ili 60, a onda nastavlja jako sporo da se penje.

Jos se nisam igrao sa gramazom u variu, a na kvacilu su mi neke oprugice koje sam dobio uz zx-r. I kvacilo me jebe jer mi skakuce zadnji dio skuta kad lagano dajem gas. Tako da ima tu par propusta i stvari koje moram srediti.

Miki-speedy:

--- Citat: enel - 02 Rujan, 2011, 15:42:24 ---Termogrupa je od minarellia AC, tacnije Yamaha Neos. Jedino da mi lik nije uvalio kakvu tamo petu termogrupu, a ne od neosa  :dontknow:

Ne znam, meni lijepo povuce do jedno 55 ili 60, a onda nastavlja jako sporo da se penje.

Jos se nisam igrao sa gramazom u variu, a na kvacilu su mi neke oprugice koje sam dobio uz zx-r. I kvacilo me jebe jer mi skakuce zadnji dio skuta kad lagano dajem gas. Tako da ima tu par propusta i stvari koje moram srediti.

--- Kraj citata ---
A koji spuh imas?

pajo:

--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 00:07:40 ---ma to su samo podloske koje stavljas ak imas novi remen ili siri remen pa stavis podloske da ti naprijed sjedne remen do kraja, al ti unisti krajnju jer ti nemoze doc variomat skroz do remenice....

--- Kraj citata ---
podloške na minareliju max koje se stavljaju je oko 2mm ostalo je sve previše i gubiš max na krajnjoj.
podloška se regulira po debljini remena.
bitno je da remen uvijek stoji što bliže bolcni variomata,i da dužina remena dozvoljava da što više izbaci u zadnjim polutkama.(radi boljeg starta) :icon_thumright:
a dužina remena regulira krajnju brzinu

luna500rr:
Onda je vjerojatno do prjenosa?
svejedno premjeri squish...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju