Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
enel:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 15:57:19 ---ma nista me ne muci.... samo pitam dal to ok za serijalu da ide do 85 po satu.... probao sam se snimit al me hiti kad dam gas, tak da bas i nemogu to izvest.... probat cu nekak namontirat kameru.....
--- Kraj citata ---
Hahahahaha znam kako ti je, danas sam napravio jedno 73826421 snimaka, al svaki je bio u banani jer na pocetku kako me hiti mob odleti tamo negdje i snimak ne bude nizasto :laughing7:
luna500rr:
de ne serite, ja snimim bez problema start i krajnju jednom rukom, evo kako mi skuter trenutno starta :dontknow:
marracc:
--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 16:11:27 ---de ne serite, ja snimim bez problema start i krajnju jednom rukom, evo kako mi skuter trenutno starta :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa kaj onda ne snimis start i krajnju???? :dontknow: :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 16:15:55 ---pa kaj onda ne snimis start i krajnju???? :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Jer je na mome malossi kit a tebe zanima za 50ccm kako ide!?
Evo probat cu nac snimku 50ccm kako je islo...
enel:
--- Citat: luna500rr - 02 Rujan, 2011, 16:11:27 ---de ne serite, ja snimim bez problema start i krajnju jednom rukom, evo kako mi skuter trenutno starta :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kod mene je problem sto je Galaxy S sirok i kada ga uzmem u ruku cudno lezi je moram naopacke drzati da ne bi prstima prekrio kameru :)
I onda cim malo gasa, trzne i hoce da mi ispadne iz ruke.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju