Općenito > Slike i filmovi o skuterima

ustelani minarelli AC serijala

<< < (7/11) > >>

marracc:
kaj ti to znaci poturpijana zadnja polutka?

luna500rr:

--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 10:41:45 ---kaj ti to znaci poturpijana zadnja polutka?

--- Kraj citata ---

Zadnja polutka ti se sastoji od pomicne i nepomicne...
Pomicna u sebi ima kanale, ako se ti kanali poturpijaju, odnosno produze, te se polutka skrati za koji mm s strane kvacila (tu obicno nastrada semering al vozi i bez njega, provjereno, samo se stavi tovantna mast umjesto grafitne), onda se polutke mogu vise rasiriti i remen moze uci dublje unjih...
Mislim da u temi o animatrixovoj luni ima slika kako je on to radio al mi se neda trazit, ugl serijska polutka dovoljno upusti remen od 14mm, al remen od 14mm je pretanak pa nece izac puno na variomatu, kad poturpijas pomicnu polutku onda nazad kako je ulazio remen od 14mm, tako udje i remen od 17mm, a teoretski remen deblji od 16.5mm moze izic na vrh variomata, uz sexsanje starta naravno...

Miki-speedy:

--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 10:19:40 ---na minarelliu  ga nikak nemres izvuc do kraja............

--- Kraj citata ---
Ja sam na benjinom izvukao do kraja...Mos mislit kad se ona luna lako dizala na zadnji bez problema

luna500rr:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Rujan, 2011, 12:24:44 ---Ja sam na benjinom izvukao do kraja...Mos mislit kad se ona luna lako dizala na zadnji bez problema

--- Kraj citata ---

Benjo ima chinarelli, a meni na chinarelliju ne da je islo do kraja, nego bi remen izisao iz polutki variomata 2-3mm :headbang:
Tajna je u cpi variomatu, morini polutkama i 804x17.5 remenu, evo slika variomata:

enel:
Evo obecani video:

Mozete ga cak gledati i u HD  :laughing7:

Snimak nije najbolji, na putu je bilo rupa i izbocina pa mi je bilo tesko snimati.

Nisam isao max brzinom, nestalo mi puta da bi isao vise  :laughing7: Vidi se kako se poceo polahko vuci od 70 do 80.

Ne izgleda mi kao da ide najidelnije  :dontknow: stim da nije bio hladan skroz kad sam snimao, prije toga sam vozio tako da je prijenos vec bio vruc i odma je mrvu slabije isao.

Ja bi zato ipak mog hibrida nazvao "neustelani minarelli AC serijala"  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju