Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
Guje:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 01:06:19 ---ja sam izvadio sajbicu pa opet nejde do kraja..... to jedino stavis kad ti je novi remen pa ih onda vadis kak se trosi remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
provjeri luft između bolcne i ventilatora... ;D
Santa_Kloz:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 01:06:19 ---ja sam izvadio sajbicu pa opet nejde do kraja..... to jedino stavis kad ti je novi remen pa ih onda vadis kak se trosi remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ti si vjerojatno gadno izgubio start ako si izvadio šajbicu. ;D
--- Citat: Guje - 02 Rujan, 2011, 04:07:20 ---provjeri luft između bolcne i ventilatora... ;D
--- Kraj citata ---
imaš pravo! šajbica negdje mora biti da bi matica uspjela stegnuti variomat prije nego dođe do kraja navoja. da to bude sve na mjestu, šajbicu treba staviti između zvjezdice i krune kurble :icon_thumright:
marracc:
nisam ni start bas izgubio, sve je ok, nema lufta jer imam saajbicu jednu debelu 5-6 mm, tak da nema nikakvih problema...
marracc:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Rujan, 2011, 01:24:27 ---Onda ti ne ide iz drugih razloga,mozda je vrijeme za turpiju :laughing7:
--- Kraj citata ---
na minarelliu ga nikak nemres izvuc do kraja............
luna500rr:
--- Citat: enel - 01 Rujan, 2011, 21:40:19 ---Ako hoces snimim ti ja sutra kako moj minarelli AC ide :icon_biggrin:
Stim da ja imam zx-r i hebo NG vario. To sve u kompletu mi ide 80 km/h al treba vremena do 80 km/h :angry7:
Tih 80 km/h kojih pokazuje kod mene pokazuje i kod Rossia na st200, valjda je tacan onda :dontknow:
Stim da je LC getriba unutra, ne kontam...
Duzan sam i luni video mog minarellia, znam da ce me slomiti ako mu se javim, zato mu se i ne smijem javiti :zubo:
luna <3 nemoj galamiti na mene :toothy9:
--- Kraj citata ---
Necu galamit :*
Evo kako je moj isao s mislim termogrupom od lune clana neven92? Ostatak je dell12 phva, serijski aurbox bez lulice s diznom oko 80, vjerojatno malo manja, lc sekundar, morini polutke, lunino kvacilo, multivar, giannelli next a ostatak serijski minarelli ac...
Tko je jednom vozio lunu, zna koliko otprilike snage ovo ima kad je ovako laganini na kolo isla, a vrti oko 7000rpm kroz ubrzanje...
S ovim je isao skoro do mph po satu dakle 80 prave, a s f10 cilindrom je isao 85 prave, jos zesci start imao, siguran sam da bi slagnut s novim remenom hvatao 90 prave... Neznam zasto, al na potpuno istom setupu samo s f10 cilindrom bi trazio minimum 1500 okretaja vise ili nebi isao nikako, gore od čune vision serijale :drunken_smilie:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 10:19:40 ---na minarelliu ga nikak nemres izvuc do kraja............
--- Kraj citata ---
Ako je zdrav remen i poturpijana zadnja polutka, serijski vario izbaciva do kraja bez beda :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju