Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
Guje:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 00:07:40 ---ma to su samo podloske koje stavljas ak imas novi remen ili siri remen pa stavis podloske da ti naprijed sjedne remen do kraja, al ti unisti krajnju jer ti nemoze doc variomat skroz do remenice....
--- Kraj citata ---
Baš nasuprot ako stavljaš tanju podlošku...
marracc:
--- Citat: Guje - 02 Rujan, 2011, 00:15:07 ---Baš nasuprot ako stavljaš tanju podlošku...
--- Kraj citata ---
ako stavis poddlosku izmedju bolcne i remenice to ti je kao da produzis bolcnu, bolcna ti je na jednoj strani naslonjena na kalotu a na drugoj strani je remenica, izmjedu je remen, ako ti stavis podlosku debljine ajmo rec 5 cm ti ces udaljit remenicu i kalotu sto vodi do toga da se NEMOZE stisnut to dvoje jedno uz drugo sto znaci da nemoze izgurat remen vise na variomatu i dati ti vecu krajnju.......
Guje:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 00:32:07 ---ako stavis poddlosku izmedju bolcne i remenice to ti je kao da produzis bolcnu, bolcna ti je na jednoj strani naslonjena na kalotu a na drugoj strani je remenica, izmjedu je remen, ako ti stavis podlosku debljine ajmo rec 5 cm ti ces udaljit remenicu i kalotu sto vodi do toga da se NEMOZE stisnut to dvoje jedno uz drugo sto znaci da nemoze izgurat remen vise na variomatu i dati ti vecu krajnju.......
--- Kraj citata ---
fazon je da minareli mora da ima tu podlosku, znaci fabricki je ima. (neka ko iskusniji objasni zasto) ;D
Ali ta je predebela da bi remen isao do kraja, zato kazem ako stavimo tanju sajbicu veca je mogucnost da remen ide do kraja :headbang:
marracc:
--- Citat: Guje - 02 Rujan, 2011, 01:04:05 ---fazon je da minareli mora da ima tu podlosku, znaci fabricki je ima. (neka ko iskusniji objasni zasto) ;D
Ali ta je predebela da bi remen isao do kraja, zato kazem ako stavimo tanju sajbicu veca je mogucnost da remen ide do kraja :headbang:
--- Kraj citata ---
ja sam izvadio sajbicu pa opet nejde do kraja..... to jedino stavis kad ti je novi remen pa ih onda vadis kak se trosi remen :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: marracc - 02 Rujan, 2011, 01:06:19 ---ja sam izvadio sajbicu pa opet nejde do kraja..... to jedino stavis kad ti je novi remen pa ih onda vadis kak se trosi remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Onda ti ne ide iz drugih razloga,mozda je vrijeme za turpiju :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju