Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
marracc:
sporije mi dodje.... tebi je bolje da imas lakse, zbog zx-a, jbg, on trazi vise okretaje... meni se cini da jos pevrtava u startu sa 4,9 tak da bi teze probao stavit, al neznam kak ce to ic...
morat cu si savrseno ustelat prijenos, dat cu si malo truda s tim gramazama pa cu vidjet kak ce mi biti najbolje!
Nema bas puno ekipe Hebo...
pajo:
minarelli je jako osijetljiv na podloške između variomata i ventilatora.poigrajte se sa tim :icon_thumright:
enel:
--- Citat: pajo - 01 Rujan, 2011, 23:44:04 ---minarelli je jako osijetljiv na podloške između variomata i ventilatora.poigrajte se sa tim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja ti pajo u jednoj temi napisao da uopste nemam te podloske, al ni tvog odgovora na to nemam :icon_biggrin:
Zeznuto je kod hebo NG sto nema velikog izbora gramaza pa uvijek se mora ici na priblizno neku gramazu :hmh:
Potrudim se da sto prije snimim video pa da vidis kako ide moj AC.
marracc:
--- Citat: pajo - 01 Rujan, 2011, 23:44:04 ---minarelli je jako osijetljiv na podloške između variomata i ventilatora.poigrajte se sa tim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma to su samo podloske koje stavljas ak imas novi remen ili siri remen pa stavis podloske da ti naprijed sjedne remen do kraja, al ti unisti krajnju jer ti nemoze doc variomat skroz do remenice....
marracc:
--- Citat: enel - 02 Rujan, 2011, 00:00:42 ---Ja ti pajo u jednoj temi napisao da uopste nemam te podloske, al ni tvog odgovora na to nemam :icon_biggrin:
Zeznuto je kod hebo NG sto nema velikog izbora gramaza pa uvijek se mora ici na priblizno neku gramazu :hmh:
Potrudim se da sto prije snimim video pa da vidis kako ide moj AC.
--- Kraj citata ---
ma imas gramaza kolko hoces, recimo u ami trade ima 3.7, 4.9, 5.1, 6.2, 6.7, 7.2, 7.5 .
vise od toga ti netreba, pogotovo s mjesanjem rolica dobijes jos neku izmedju gramazu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju