Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ustelani minarelli AC serijala
luna500rr:
--- Citat: marracc - 01 Rujan, 2011, 19:47:03 ---kaze ekipa da je ac serijala preslab za lc getribu, nece ju razvrtit do kraja...
--- Kraj citata ---
loool :toothy12:
Razlika je 4.5%, nema neke razlike uopce, LC ima bolje tajminge pa sladje ide u okretaje i odatle velika razlika u krajnjoj...
enel:
Ako hoces snimim ti ja sutra kako moj minarelli AC ide :icon_biggrin:
Stim da ja imam zx-r i hebo NG vario. To sve u kompletu mi ide 80 km/h al treba vremena do 80 km/h :angry7:
Tih 80 km/h kojih pokazuje kod mene pokazuje i kod Rossia na st200, valjda je tacan onda :dontknow:
Stim da je LC getriba unutra, ne kontam...
Duzan sam i luni video mog minarellia, znam da ce me slomiti ako mu se javim, zato mu se i ne smijem javiti :zubo:
luna <3 nemoj galamiti na mene :toothy9:
marracc:
--- Citat: enel - 01 Rujan, 2011, 21:40:19 ---Ako hoces snimim ti ja sutra kako moj minarelli AC ide :icon_biggrin:
Stim da ja imam zx-r i hebo NG vario. To sve u kompletu mi ide 80 km/h al treba vremena do 80 km/h :angry7:
Tih 80 km/h kojih pokazuje kod mene pokazuje i kod Rossia na st200, valjda je tacan onda :dontknow:
Stim da je LC getriba unutra, ne kontam...
Duzan sam i luni video mog minarellia, znam da ce me slomiti ako mu se javim, zato mu se i ne smijem javiti :zubo:
luna <3 nemoj galamiti na mene :toothy9:
--- Kraj citata ---
meni s hebo ng id prek 80, bez zx-a....
koje su ti rolice unutra? ja imam 4,9 gr!
stavi vidio! morat cu i ja sebe snimit!
pajo:
djabe ti snimke na crtu sa nekim poznanikom i gassss :icon_thumright:
enel:
--- Citat: marracc - 01 Rujan, 2011, 22:27:07 ---meni s hebo ng id prek 80, bez zx-a....
koje su ti rolice unutra? ja imam 4,9 gr!
stavi vidio! morat cu i ja sebe snimit!
--- Kraj citata ---
Jel sporije dodje do 80 ili je brzo na 80?
Joj kod mene su 4.1 unutra :confused5: Pokusat cu i sa 4.9 iako sam to jednom probao al se ne sjecam rezultata :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju