ok,kupio ramu-fušt-okvir-štel-kako se sve zove,kupio i skuter drugi ALI - izgleda da je taj zip(od Nijemca ga ja kupio) onaj famozni model koji ide 25 km/h,jer imaju foru u Deutchland da ako ide skuter do 25 kmh ne treba dozvola ili tablica,neznam šta ali nešto ne moraš imat a isti skut može i na normalnu tablicu-dozvolu ali ga se odblokira(mislim da nije struja) e sad,to ide ko malo brža bicikla,jučer sam gleda na karb nema limića,čak sam probao karb od vivacitya 100,čisto da vidim šta će biti,ništa-malo bolje gas prima i to je to.šta da pogledam još,glupo mi je to nekom vozit i davat mu 300-500 kn za niš.nisam totalni neznalica ali skuteri su mi dosta novi točnije 2 mj.vozim skut(28g.vozim motor)ali u životu nisam skut otvarao,pa prije nego počnem orati po njemu , pitam-nije mi nikakav bed pitati(43g,imam).nedavno jedan moj frend(generacija smo)kao nešto ga zeza aprilia sr 50 a i karike ili klip za promjeniti i majstor neće pomoć moju nego sam,usput mu kažem za forum-MS-a on ko iz topa-pa neću ja šmrkavce i balavce pitat za savjet i ja mu kažem ok,majstor si složi motorić i napravi nekih minijaturnih 20,30 ili 40 km.neznam točno i škriiiiip-zaribala beba,zove on,ja dodjem,skinem glavu-usput mu objašnjavam i postavljam pitanja-da vidim gdje je sa znanjem,-mislim šta da vam kažem-poražavajuće ali tip ne xebe,uhvatio se bio toga prvi put i rezultat sam vam rekao---dakle gledam ja a ono strelica gore gleda,pitam ga ja -pa šta nisi vidio strelicu a on(šofer po zanimanju) pa jesam,normalno je da strelics gleda -- gore,jer to je na kutijama,paletama i sl.kako se polažu,tovare,uglavnomnpr.strelica mora gledat gore,jer je teža strana dolje(njegova teorija) i šta da mu ja kažem----objašnjavam,medjutim ko da zidu govoriš i ništa ja stavim klip kako treba a on - ako se šta desi platit ćeš mi novi klip i cil. e došlo mi je da ga ispetardiram taj moment ko majmuna,ali ajde iskulirao se ja kažem mu da je ok ako rikne ja platim,zatvorim mu ja to,zapalim,proba, krug i to je to,odnosi se -ohladili totalno,šta da vam kažem.uglavnom,što sam htio reći je da- cijenim tudje znanje i da me nije sram pitati i poslušati nečiji savjet pa taj netko imao 17,19,22,25,35,45,55 ili neznam koliko godina,normalno,odvažem malo i razmislim jer nešto i ja znam uglavnom ako netko ima potancijalno rješenje ili savjet,slobodno mi napiše to.unaprijed hvala dečki