Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
neer:
kolko kosta moment kljucevic znam da nije bas jeftina dumin i di ga ima za uzet ???
mmario73:
a moram i ja jedan uzeti, ja sam sve dosad po osećaju stezao... mada više verujem brezonima nego li ovim štafovima što ulaze u alu, naježim se od pomisli da će pokidati navoje...
3alfa3:
Ovi koji stezu izmedju 0.5 i 2-3 kg kostaju najcesce od 500 kn na vise (u HR)
hac:
bilo je na akciji moment kljuć u pevecu LUXov za 400 kn prošli mjesec......naravno nisam uzeo jer nisam imao para
Pupo:
--- Citat: mmario73 - 12 Veljača, 2009, 18:09:17 ---a moram i ja jedan uzeti, ja sam sve dosad po osećaju stezao... mada više verujem brezonima nego li ovim štafovima što ulaze u alu, naježim se od pomisli da će pokidati navoje...
--- Kraj citata ---
alu navoj je vrag, ako nepaziš, 2-3 puta skineš i staviš nazad brezone i možeš se pozdravit s navojima.
Inače moment ključ je prava stvar, čisto zbog toga što je sve jednako zategnuto i dovoljno jako. Samo netreba pretjeivati, tko jednom godišnje skida dole netreba mu moment ključ koji košta previše za one koji ga doista netreba. I stvari tipa dotezanje dekla moment ključem i sličnih "običnih" stvari je čista perverzarija i glupost. Valjda nije nitko toliki bivol da nema toliko osjećaja u ruci za takve stvari.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju