Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
Drnda:
--- Citat: hac - 12 Veljača, 2009, 07:24:58 [email protected] misliš B klip stavljat najbolje je pohonat na zadanu toleranciju
što se tiče brtve izbila je na nekih 12000rpm,samo pop i izgasio se scoot.....jbg glava je bila stegnuta na 2 kg kak treba,brtve nove.......siguran sam da nije pomalo curila jer ne bi mogao naterat 12000 rpm,uglavnom nema štete i idem dalje sa testiranjima čim uhvatim vremena
--- Kraj citata ---
kad skupim lovu saljem ti sve...mhr replica je 03 god. tako da je nadam se kvalitetnije radjena od novih koju sam imao vec...
aeroxtuning:
kako da znam koliko kg propisuje top?hvala
gumy:
kako je alfa napisao.. 1.2 kg.. ja svoje zatežem po osjećaju jer nemam moment ključ, i nikakvih problema do sada..
fatal1ty:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Veljača, 2009, 12:35:41 ---Hebo propisuje 2kg? Piaggio serijska i Malossijeve propisuju 1.2kg
--- Kraj citata ---
Isto je propisano i za minarelli 1.2kg
hac:
znam da je 1,2 kg za večinu,tak i stežem večinu skutova,ali meni se pokazalo da na pežou treba oko 2 kg da bi bilo kak treba,vjetovatno zbog toga što ima vijke,ne brezone kao ostali.......treba samo oprezno stegnut da se ne pomota glava i 2 kg je granica za 6 mm u alu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju