Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (6/150) > >>

neer:
ukrao sam ti patent tvoj cuveni radafciger hehe izvanredna dumina . :toothy12:

hac:
platit češ pivu za autorska prava  8)

black-rox:
Svaka čast vidio već taj projekt na stranim forumima i nemam riječi samo naprijed i puno sreće u daljnjem projectu :icon_thumright:

Stay tuned......

hac:
testiranje EVO OverRanga,lagano,malo kemijanja sa distancerima i sad konačno sve ravno stoji,osjeti se dosta razlika .....nemojte me samo pitat gdje ima za kupit za pežo jer nema....EVO polutke su minarelli ,polini speed control variator isto mina i kao overrange remen od d-techa,taj remen je dosta širi od ori pežo remena,ali dužina odgovara samo je trebalo rješit problem da sve ravno stoji......

BTW,zvono je plavo kao posljedica paljenja gume neki dan,imam novo zvono koje če iči gore kad složim nivi setup gore

hac:
testiranje Evo OverRanga fino napraduje,došao sam do nekih spoznaja,još moram neke stvari izradit za overrange,ali uspio sam rješit pitanje smanjivanja krajnje sa overRangom,uspio sam čak dobit veču krajnju..............

..............nakon dosta muke uspio sam nać orginalne pežo semeringe i dihtung,cijena dihtunga 26,80 kn,semerinzi paket 25,05 kn......još čekam ležajeve da stignu i mogu počet sa slaganjem novog setupa.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju