Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (5/150) > >>

Drnda:
ne mogu vjerovat da se tako sat puni :headbang: , jel to preradjeni mhr ili sta ??? Ja te htio pitati koliko te doslo prerada boka da bi dis stavio (prerada bloka, lajtunzi,posudica...) :icon_thumright:

Hrga:
hmm ako su prerade u pitanju ZAPAMTI on radi prerade  :toothy10:

ivanm:
da, sve sam radi, samo ne vari sam auspuhe.. 8)
kaj bi ja mogo dobit nekaj na svom set upu s tim TOP CDI-jem?

hac:
e da,ne varim sam spuhove.......pala je mala test vožnja,cca 20tak km......paljenje fino radi,osjeti se da je gore puno kvalitetnije paljenje od orginalnog,scoot mirnije radi,bolje prima gas.......kako sam i očekivao ova orginal TP shift kajla ne pomiče dovoljno kut pretpaljenja,tako da ču morat turpijat po pickupu da pomaknem kut pretpaljenja koliko treba......ali rješit ču to već

2 ivanm:vjerovatno bi dobio s variabilnim paljenjem,ali kao što vidiš nije baš plug & drive,druga stvar je to što nema taj CDI za SF,več samo za starije modele,speedike i buxy......na trekkeru je drukčija instalacija nego na SF,ne puno,ima sitnih razlika  u djelu instalacije koja ide iz cdi na kill swich.....tak da ne mogu baš tvrdit da bi to paljenje radilo na SF instalaciji bez prerade instalacije

--- Citat: ---a te htio pitati koliko te doslo prerada boka da bi dis stavio (prerada bloka, lajtunzi,posudica...) icon_thumright
--- Kraj citata ---

oko 100 eura izađu djelovi potrebni za konverziju.....felga, disc,međuploča,ručica sa cilindrom,čeljusti i lajtung.....i to pod uvjetom da nađeš povoljno polovne djelove

BlackNaranča:
ma ti si car nemoze ovo svatko, onaj treker leti ka........
a neznan ja mislin da nista brze ne leti od onog haha  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju