Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (7/150) > >>

hac:
evo setup koji čeka u radioni slaganje,još samo ležajeve čekam,vjerovatno če bit gotovo do kraja mjeseca,lagano,imam plan još neke stvari testirat na zimskom setupu......

Hebo replica sa MHR team klipom...........MHR replica od prošle godine još dorađena + novi klip u rezervi
evo 6 pia spuh
keihin PWK 28 karb
V force 3 mina usis
polini Evo overRange+polini speed mina
polini getriba +20 %
malossi delta
TP variable CDI (crveni) + malossi bobina (magneti marelli) iz K15 kompleta

valjda nisam ništa zaboravio,radilica če ostat za sad RMS super racing koju sam vozio prošle godine

hac:

--- Citat: hac - 01 Ožujak, 2008, 13:36:07 ---
trenutno radim na preradi serijskog spuha :

evo uhvatio konačno malo vremena za završit svoj ori spuh,katalizator je izvađen,šira grana napravljena i sve povareno.....sad slijedi testiranje....

--- Kraj citata ---

neer:
jesi ga testirao..sta ces dobiti s serijskim auspuhom ..ovo ce biti predobro izgleda ko serijala a ide ko zmaj ..svaka cast  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

hac:
kiša je padala tak da nisam još testirao....sa orginalnim spuhom sa katalizatorom mi je ubrzanje točno na 8800 rpm,ovim preradama se nadam podić powerband još malo gore na iznad 9000rpm,naravno uz još nešto snage

hac:
prerada spuha u testiranju........uuuuuh dobroooo0O....najlakše mogu promjenu na bolje opisat tako da kažem da je razlika kao kad sa 50 pređeš na 70 ccm kit,jako dobro,moram rejetat karb i preštelat prenos ,ali prvi dojmovi su iznad očekivanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju