Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (47/150) > >>

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:40:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:38:44 ---Meni izgleda (a i logicno bi bilo) da feder drzi spuh za flandju. Dakle, na grani spuha je navarena metalna ploca i tu se kvaci feder.
Grana je (koliko sam shvatio) naknadno radjena i pripasana spuhu tako da ti nece puno pomoci ta slika obzirom da je proracunata kako promjerom i duljinom, tako i nacinom montaze na skut.

--- Kraj citata ---

kolko ja vidim feder je samo sminka.

--- Kraj citata ---

Ak je grana zavarena za flandju onda je to tocno.

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:42:29 ---
--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:40:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:38:44 ---Meni izgleda (a i logicno bi bilo) da feder drzi spuh za flandju. Dakle, na grani spuha je navarena metalna ploca i tu se kvaci feder.
Grana je (koliko sam shvatio) naknadno radjena i pripasana spuhu tako da ti nece puno pomoci ta slika obzirom da je proracunata kako promjerom i duljinom, tako i nacinom montaze na skut.

--- Kraj citata ---

kolko ja vidim feder je samo sminka.

--- Kraj citata ---

Ak je grana zavarena za flandju onda je to tocno.

--- Kraj citata ---

kolko ja vidim zavarena je i sve je pritegnuto sa dvije matice na cilindar makar se jedna matica ne vidi a feder je sminka.neka nam doticni vlasnik otkrije misteriju pa ce nam bit jasno.

Drnda:
a neznam , na onom njegovom nardu je posebno grana od onog dijela koji se navija na cyl. pa zato pitam, od cega se moze napraviti nesto da ne pusta zvuk i ulje na spoju cyl. i spuha, jer ono serisko jednostavno ne djeluje, zapravo taj feder samo sluzi da ako se sarafi odviju da on ne ispadne ili?

3alfa3:
Feder je tu da bi se brzo mogao (bez skidanja matica) skinuti auspuh. A i manje su vibracije ako nije cvrsti spoj (iako sam ja svoj Nardo zavario za flandju i nije jace vibriralo, ali nije vise curilo ulje niti bilo buke na tom spoju)

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 16:47:52 ---a neznam , na onom njegovom nardu je posebno grana od onog dijela koji se navija na cyl. pa zato pitam, od cega se moze napraviti nesto da ne pusta zvuk i ulje na spoju cyl. i spuha, jer ono serisko jednostavno ne djeluje, zapravo taj feder samo sluzi da ako se sarafi odviju da on ne ispadne ili?

--- Kraj citata ---

meni je puno draze da se auspuh fiksno zaserafi na cilindar i to je puno bolje za 2T motore jer ak nije fiksan plinovi svaki put izlaze pod drugim kutem iz cilindra u auspuh i tu se dosta gubi.ak je auspuh samo na federima kak ja imam na cagivi mito stalno mi malo curi ispod auspuha van i to me zivcira a i puta dim sto nevalja i dosta gubis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju