Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 16:21:49 ---
--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:20:39 ---
--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 16:08:59 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Rujan, 2008, 15:54:05 ---jako lijepo..kakavi ti je ovo spuh? nekakav home made cini mi se:)
--- Kraj citata ---
cini mi se polini evolution ili forrace za piaggio makine preradjeni... btw. kakav ti je to senzor za temp. na glavi, to neki posebni crvene boje? :confused5: Znam kakav je seriski pa zato pitam
--- Kraj citata ---
to ti je racing indikator temperature.5 put bolji od serijskog.
--- Kraj citata ---
po cemu je bolji?
--- Kraj citata ---
ma salim se.indikator ko indikator.bio on zuti,crveni,zeleni ili na naglo plavi sve je to isto.mozda je neki malo dugotrajniji od drugog al to je zanemarivo :icon_thumright:
3alfa3:
Meni izgleda (a i logicno bi bilo) da feder drzi spuh za flandju. Dakle, na grani spuha je navarena metalna ploca i tu se kvaci feder.
Grana je (koliko sam shvatio) naknadno radjena i pripasana spuhu tako da ti nece puno pomoci ta slika obzirom da je proracunata kako promjerom i duljinom, tako i nacinom montaze na skut.
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:37:10 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Rujan, 2008, 15:54:05 ---jako lijepo..kakavi ti je ovo spuh? nekakav home made cini mi se:)
--- Kraj citata ---
cini mi se polini evolution ili forrace za piaggio makine preradjeni... btw. kakav ti je to senzor za temp. na glavi, to neki posebni crvene boje? :confused5: Znam kakav je seriski pa zato pitam
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
po cemu je bolji?
--- Kraj citata ---
ma salim se.indikator ko indikator.bio on zuti,crveni,zeleni ili na naglo plavi sve je to isto.mozda je neki malo dugotrajniji od drugog al to je zanemarivo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Moze biti samo da njegove chukice drugacije "citaju" otpor koji dobe indikatorom pa je zato on kupio indikator bas za njih.
A mozda su u shumi....
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:38:44 ---Meni izgleda (a i logicno bi bilo) da feder drzi spuh za flandju. Dakle, na grani spuha je navarena metalna ploca i tu se kvaci feder.
Grana je (koliko sam shvatio) naknadno radjena i pripasana spuhu tako da ti nece puno pomoci ta slika obzirom da je proracunata kako promjerom i duljinom, tako i nacinom montaze na skut.
--- Kraj citata ---
kolko ja vidim feder je samo sminka.
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:40:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:37:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
po cemu je bolji?
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Moze biti samo da njegove chukice drugacije "citaju" otpor koji dobe indikatorom pa je zato on kupio indikator bas za njih.
A mozda su u shumi....
--- Kraj citata ---
prije da su u shumi. :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju