Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (48/150) > >>

SlowRider:
Meni ne curi nigdje niti imalo pusta, cisce nego u 4-t skutera auspuh.

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 29 Rujan, 2008, 17:07:31 ---Meni ne curi nigdje niti imalo pusta, cisce nego u 4-t skutera auspuh.

--- Kraj citata ---

to je onda super.ali opet sam ja radje da se auspuh fiksno zaserafi na cilindar i onda znam da je to to.ova teorija da ga je lakse skinut je istina ali kaj imas stalno skidat auspuh.jedamput ga stavis i ne diras vise do kse masina ne razleti  :laughing7: Ja proucavao malo 125gp motor na grobniku i on ima fiksno priserafljen auspuh.Da je bolje na federe sigurno bi i oni imali tako. :)

hac:
evo ovako.............. flanga i spuh iz dva dijela je rađeno,federi drže spuh,jedan je sa donje strane pa se ne vidi.radio sam iz dva dijela jer mi se pokazalo da je tako bolje zbog vibracija,spuh je prerađeni polini EVO 6 pia

što se tiće senzora crvenog .....to je orginal stage 6 senzor za pia jer kad se kupi stage 6 čuka dobije se senzor koji odgovara za minarelli glave i treba kupit posebno senzor koji odgovara na pia i pežo glave

hac:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2008, 16:50:52 ---Feder je tu da bi se brzo mogao (bez skidanja matica) skinuti auspuh. A i manje su vibracije ako nije cvrsti spoj (iako sam ja svoj Nardo zavario za flandju i nije jace vibriralo, ali nije vise curilo ulje niti bilo buke na tom spoju)

--- Kraj citata ---

još jedan od razloga zašto sam napravio iz 2 dijela je taj da mogu centrirat flanđu i dihtung na cilindar da je sve u cenru i ništa ne blokira ispuh

2TDottore:
sad nam je sve jasno kaj se tice federa a i crvenog indikatora. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju