Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (45/150) > >>

shegy:
kad ce neki filmic.... i slike... hocemo slikee

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 16:08:59 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Rujan, 2008, 15:54:05 ---jako lijepo..kakavi ti je ovo spuh? nekakav home made cini mi se:)

--- Kraj citata ---
cini mi se polini evolution ili forrace za piaggio makine preradjeni... btw. kakav ti je to senzor za temp. na glavi, to neki posebni crvene boje? :confused5: Znam kakav je seriski pa zato pitam

--- Kraj citata ---

to ti je racing indikator temperature.5 put bolji od serijskog.

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 29 Rujan, 2008, 16:20:39 ---
--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 16:08:59 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Rujan, 2008, 15:54:05 ---jako lijepo..kakavi ti je ovo spuh? nekakav home made cini mi se:)

--- Kraj citata ---
cini mi se polini evolution ili forrace za piaggio makine preradjeni... btw. kakav ti je to senzor za temp. na glavi, to neki posebni crvene boje? :confused5: Znam kakav je seriski pa zato pitam

--- Kraj citata ---

to ti je racing indikator temperature.5 put bolji od serijskog.

--- Kraj citata ---
po cemu je bolji?

3alfa3:
To je indikator koji se koristi sa Stage6 (ili Koso) pokazivacem temperature kojeg on koristi.

Drnda:
hac mozes li poslikati molim te sliku gdje je spoj cyl. i spuha , ali tako da stavis fotic iznad aku. zanima me za sto ti je taj feder pricvrscen i  koliko ti ima izmedju grane i cijevi od vodene, jer onaj nardo se jedva ugura, struze od ramu i nema ni pola cm. od crijeva koje ide iz vodene tako da ga rastapa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju