Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (4/150) > >>

pitaNS:
odlično je, svaka čast...već sam video ovaj projekat i opet se divim! trekker jede asfalt!

hac:
thanx svima na pohvalama,evo ješ jedan video s tim setupom od prošle godine....

evo i slike MHR replica cilindra nakon 5500tkm

uglavnom sam bio jako zadovoljan sa tim setupom,ali volim slagat takve stvari tako da če za ovu sezonu bit još jači setup,ali prvo da predstavim i svoje druge blokove,volim ih zvat zimski jer nisu jako nabrijani,ideja mi je bila napravit testiranja i vidjet koliko se može izvuć iz base setupa,znači gus 70 ccm cilindar i serijski spuh,evo slika ......

prerada bubanj blokova na disc....

i mali video prvog paljenja zimske mašine

hac:
setup zimske mašine:
malossi sport AC naturpijan
stage 6 usis
dellorto PHBG 19 as + E5
polini speed control minarelli
serijske polutke sa 45 stupnjeva kutom,serijsko kvačilo
serijski spuh
polini sek +18 % getriba

mali video kako ide s tim setupom

trenutno radim na preradi serijskog spuha :

jučer  mi je stiglo novo paljenje,TP variable CDI.....imam i bobinu iz malossi K15 kompleta tako da ču to ovih dana rješavat........

danas sam TP CDI složio gore,malossi bobinu nisam još stavljao jer moram izradit nosać i zavarit na ramu,jer je ori bobina montirana predaleko od cilindra,nekih 30-40 cm,a to bi htio izbjeć......cdi radi vrlo dobro,osjeti se razlika,ali treba to još uštelat ,shift kajla koja se dobije uz cdi je jako loše kvalitete i premalo pomiče paljelje u advance,tak da če tu bit još dosta posla..........par slika od danas,radafciger hand made by hac....imam ga več par godina,paše mi i na mina dukati struju sa drugim vijcima

još jedna primjena ovog mog radafcigera je i blokada magneta da se može vijak otpustit i doteć na pežo struji...

neer:
a sta si odlucio radit sa serijskim auspuhom :icon_scratch:

hac:
pa izvadit katalizator i šira grana ide,ova ori je 21 mm ,a novu sam napravio 25 mm,moram to još povarit,pa ču vidjet,trebao bi dobit protočniji spuh i još nešto okretaja,jer orginalni spuh ne ide preko 8800-9000 rpm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju