dali je normalno da skuter pri brzini od 120 i na više obrtaljka već bude u crvenom?
znaci ovako na cajgeru mi počinje crveno od 140 km/h a kad se vozim 120 km/h obrtaljka je na 7500 okr i tu već počinje crveno???
top speed je negdje između 130 i 140 km/h ali je obrtaljka tada već preko 8500 okr blizu 9000 okr???
nisam to prije pratio ali me sad to interesira jer sam mijenjao remen stavio od kevlara i stavio multivar na 12000km sad imam negdje oko 17500 km na čuki.
molim za neko logično objašnjenje i dali je to normalno za skut od 250ccm-a?
ovako zahvaljujem svima na sugestijama a pogotovo mr j i steefu koji izgleda nisu čitali post otpočetka a odgovaraju meni na moje postove a ti zbog toga ostaješ uskračen za informaciju.
ja ti pokušavam pomoči a ovi mene pokapaju umjesto da dodaju sugestije što uraditi.
pa piksa mu marmelade dajte se naučite konstruktivno komentirati temu a ne nečije postove.
sad sam ponovno pročitao tvoj prvi post.
kao što sam i govorio nešto se mijenjalo, stavio si multivar,dali je taj multivar namjenjen za taj skuter ili nije, prema ovome taj te multivar može koštati mašine jer očigledno da tvoj skuter ima drukčiju skalu od piaggia, meni počinje crveno na 10t rpm-a a tebi na 7,5t rpm-a, što govori da su tajvanci na taj način smanjili snagu skutera na manje od piaggia.
nepreostaje ti ništa do vračanja serijskog variomata ili kako su ti oni predložili prodati 250-tku i kupiti jači.