I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja bi se okreno za tim likom i tuko bi ga kacigom kad bi me adrenalin spuco...
bude pogotovo na moru takvih sitacija skoro svakodnevno kad sve vrvi od turista jednom me neki deda htio izbacit sa ceste jer sam navodno ubacio u trako,skoro je i uspio da nisam zakočio vijerovatno bi pao.pa sam ga zaobišo i došao od iza na negovo stranu lagano nogu izbacio i skinuo retrovizior i po gasu.vijerovatno misle da im nemožemo ništa napravit jer su u autu??ma da nevolim tako nešto prakticirat.
toga kod mene ima jako jako puno.. najvise kad stariji likovi muski ili zenske oduzmu prednost, jer neznaju zakocit i propustit nekoga, tj nemaju pojma pravila u prometu... a nesto najmrze mi je kad zenska ti vec oduzima prednost i onda kad skuzi da ne ides 10 kmh na sat, nego malo brze zakoci u sred trake i blokira cijeli promet
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
ovo dozivim barem 5-6 puta godisnje...Proslu jesen cak i blize - kombi mi je odvalio retrovizor na motoru, a samo sreca mi je spasila ruku, rame, zivot...
da je bar imo otvoren prozor , pa mu glavu odvrnit ko taj retrovizor
Žene i starci na cesti ajme meni nikad neznas sto ce napravit i oce li uopce ista napravit zakocit stat skrenut
pred par dana ti nebi nis rekao, ali sad mogu rec: uzoran roditelj hahahahaha btw. mozda si ga malo osvjestio, ali inace je bolje nabavit teleskopsku i mu razbit prozor i po gasu hehehe, imalo bi vise efekta Ma jedini koji voze automobile i paze na motoriste su sami motoristi, evo kako je mene onaj stari skinio, ne razmisljam vise kupovat nesto na 2 kotaca, jednostavno me nije vidio a da sam mu ispred bio, a sjebao me gadno, nek se goni u k....
majstore potpisujem...svi seru kao da mi muški seremo po ženama da su loši vozači ovo ono,a da one zapravo jedine paze u prometu...e taj koji to tvrdi očito nikad nije sjeo za volan.do sad sam mogo poginut x puta, a 90 posto tih puta su krive žene za volanom...recite da sam seksist ili šta već kak se to zove ali ja govorim samo gorku istinu koju sam ja morao progutat.
pitajte dottorea i luku0101 kako sam se ja izrigao jednom tipu kroz prozor!stara samoborska, tip mi oduzme prednost ja se okrenem i za njim!stane on i kurbla prozor. opsuje mi mater a ja njemu