Općenito > Slike i filmovi o skuterima
skoro RIP
Drnda:
toga kod mene ima jako jako puno.. najvise kad stariji likovi muski ili zenske oduzmu prednost, jer neznaju zakocit i propustit nekoga, tj nemaju pojma pravila u prometu... a nesto najmrze mi je kad zenska ti vec oduzima prednost i onda kad skuzi da ne ides 10 kmh na sat, nego malo brze zakoci u sred trake i blokira cijeli promet :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Grale:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2011, 12:28:05 ---toga kod mene ima jako jako puno.. najvise kad stariji likovi muski ili zenske oduzmu prednost, jer neznaju zakocit i propustit nekoga, tj nemaju pojma pravila u prometu... a nesto najmrze mi je kad zenska ti vec oduzima prednost i onda kad skuzi da ne ides 10 kmh na sat, nego malo brze zakoci u sred trake i blokira cijeli promet :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
majstore potpisujem...svi seru kao da mi muški seremo po ženama da su loši vozači ovo ono,a da one zapravo jedine paze u prometu...e taj koji to tvrdi očito nikad nije sjeo za volan.do sad sam mogo poginut x puta, a 90 posto tih puta su krive žene za volanom...recite da sam seksist ili šta već kak se to zove ali ja govorim samo gorku istinu koju sam ja morao progutat.
Drnda:
znam ja barem 10 muskih koji su ocajni za volanom.. ali iskreno, zene mi najvise u prometu oduzimaju prednost i blokiraju na raskrizjima i kruznim tokovima(rotor), tako da ono.. jbg u vecini su zene
Santa_Kloz:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2011, 18:14:27 ---ovo dozivim barem 5-6 puta godisnje...
Proslu jesen cak i blize - kombi mi je odvalio retrovizor na motoru, a samo sreca mi je spasila ruku, rame, zivot...
--- Kraj citata ---
i meni se u autu često dešavaju situacije da za dlaku izbjegnem sudar ili što već, naravno tuđom krivicom. kako da se "olakšam" frustracija nakon toga? jel ima netko neko smireno rješenje? (alfa, zato sam te i citirao :))
Drnda:
ja legnem na trubu, i derem se u autu, ako mogu poravnam se s njim i blokada koju sec i odem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju