Općenito > Slike i filmovi o skuterima

skoro RIP

<< < (9/9)

Loris Ri:

--- Citat: DvdAerox - 20 Rujan, 2011, 09:56:49 ---
pred par dana ti nebi nis rekao, ali sad mogu rec: uzoran roditelj hahahahaha  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
btw. mozda si ga malo osvjestio, ali inace je bolje nabavit teleskopsku i mu razbit prozor i po gasu hehehe, imalo bi vise efekta :)
Ma jedini koji voze automobile i paze na motoriste su sami motoristi, evo kako je mene onaj stari skinio, ne razmisljam vise kupovat nesto na 2 kotaca, jednostavno me nije vidio a da sam mu ispred bio, a sjebao me gadno, nek se goni u k....

--- Kraj citata ---
vjeruj mi vise od samih motorista paze njihovi roditelji u autu.......bas sam se neki dan vozio sa starom kad mi je bio motor stao,ugodno sam se iznenadio kad sam vidio da zapaza svakog na motoru....
svi se promijene kada im je dijete na cesti sa motorom......

Ivan_drifter:

--- Citat: robert - 11 Listopad, 2011, 03:26:27 ---pitajte dottorea i luku0101 kako sam se ja izrigao jednom tipu kroz prozor!
stara samoborska, tip mi oduzme prednost ja se okrenem i za njim!
stane on i kurbla prozor. opsuje mi mater a ja njemu  :puke:

--- Kraj citata ---
istina luka0101 mi je prico to!!
onda vas je ganjo il nesto je bilo jos!

Grale:

--- Citat: robert - 11 Listopad, 2011, 03:26:27 ---pitajte dottorea i luku0101 kako sam se ja izrigao jednom tipu kroz prozor!
stara samoborska, tip mi oduzme prednost ja se okrenem i za njim!
stane on i kurbla prozor. opsuje mi mater a ja njemu  :puke:

--- Kraj citata ---
jadan,sigurno ti pozlilo...hehe

robert:

--- Citat: Ivan_drifter - 11 Listopad, 2011, 12:48:15 ---istina luka0101 mi je prico to!!
onda vas je ganjo il nesto je bilo jos!

--- Kraj citata ---
da, ganjao nas i stigao negdje na ilici! imao neku suhu granu i htio na nas! :laughing7:

--- Citat: Grale - 11 Listopad, 2011, 13:09:44 ---jadan,sigurno ti pozlilo...hehe

--- Kraj citata ---
ma, mislim da smo bili u samoboru kod horvata. nažderali se premasne šunke! a nakon premasnog mi ne treba više od jednom pošteno podrignit i ja vraćam sve pojedeno van.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju