Općenito > Slike i filmovi o skuterima
skoro RIP
Zika:
--- Citat: pajo - 30 Kolovoz, 2011, 18:04:44 ---
--- Kraj citata ---
danas sam imo takav slican prizor..hehe,ide autobus ispred mene,i da cu ga obic,pogledam,nema nikog,i taman da cu ga krenit zaobilazit izleti mi neki bmw sivi,da sam izletio 3 sec prije,ko zna sta bi bilo,neznam kako se stvorio,ocito nisam dobro pogledo!! ugl usro sam se ko grlica!! :D
Ruff Ryder:
ja bi se okreno za tim likom i tuko bi ga kacigom kad bi me adrenalin spuco...
Zika:
--- Citat: Ruff Ryder - 05 Rujan, 2011, 21:46:58 ---ja bi se okreno za tim likom i tuko bi ga kacigom kad bi me adrenalin spuco...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
pajo:
bude pogotovo na moru takvih sitacija skoro svakodnevno kad sve vrvi od turista :sad1:
jednom me neki deda htio izbacit sa ceste jer sam navodno ubacio u trako,skoro je i uspio da nisam zakočio vijerovatno bi pao.pa sam ga zaobišo i došao od iza na negovo stranu lagano nogu izbacio i skinuo retrovizior i po gasu.vijerovatno misle da im nemožemo ništa napravit jer su u autu??
ma da nevolim tako nešto prakticirat.
JeRa:
--- Citat: pajo - 07 Rujan, 2011, 00:24:37 ---bude pogotovo na moru takvih sitacija skoro svakodnevno kad sve vrvi od turista :sad1:
jednom me neki deda htio izbacit sa ceste jer sam navodno ubacio u trako,skoro je i uspio da nisam zakočio vijerovatno bi pao.pa sam ga zaobišo i došao od iza na negovo stranu lagano nogu izbacio i skinuo retrovizior i po gasu.vijerovatno misle da im nemožemo ništa napravit jer su u autu??
ma da nevolim tako nešto prakticirat.
--- Kraj citata ---
da je bar imo otvoren prozor , pa mu glavu odvrnit ko taj retrovizor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju