I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a čuj... nek ti ostatak ekipe kaže što je MINKEN... mislim to ti je europa, to je kultura... baš smo ja i igor pričali sad za susrete i o minkenu, šta da ti kažem... 60 ulaza u grad, a kad uđeš kao da si u paklu, nema izlaza... a sve te zove da uđeš i ostaneš...ali dosta o minkenu... vidim da ti smeta
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
dodji sutra da ti razbijem i picku i sr
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
znas i sam da imas slabije noge, em sam brzi em <3ante zna i sam da je dosadan s minkenom, zato to namjerno radidrazi mi je bio sudija i tona dinamita, iako po novom malossi papricice ne lose
udari ga bud spencerovim udarcem
netko mora biti i pickica
hac ce ti poizbijat zube da moze sebi ugradit i popunit rupe u ustima
ne boj se, iza tebe sam vecprdnio sam prije 20min, zatvorena vrata i prozori, tusim seode spavat, omamilo me
tema veceri neka bude partizankaako ne znate sta je partizanka uputit cu vasslicno je gay veceri ali nije bas takovog sexualnog tipa5-10 muskih se poredaju u krug, sjedu jedan kraj drugog, u sredini je pi*ka, rotating tv ili sto vas vec palizatim se skinu gace i pocinje show, objekt(tv, pi*ka ili sto vec) krene s emitiranjem ili pokazivanjem golog tijela a muski drkaju onome do sebeznaci ako je vise desnjaka krug ide u desno desnom rukom, ako je vise ljevaka onda suprotnosvi su sretni i zadovoljni, naravno igra je ko ce duze izdrzat do superfinala, tj bukkake u slucaju da je u sredini kruga pi*kakasnije opijanje na racun kuce i smijeh na licu
recesija partydaji sve po 2 kune, bit ce ti pun lokal zabiljezi i mene
ima kod nas petkom i subotom recesija party jeger i bambus 5kn, al bude tu i drugih stvari kako kad. sad u subotu je 5kn i pelin, a za 10kn redbull votka i jakc daniels cola. nije se problem nacugat za malo $$