minken party
braoo deny, braooo...
to je party... nakupuje se kobasice u kafani kod gileta solomuna u MINKENU naravno KRUVA kod šiptara, šabajz se domaći napravi, malo salatice ovo ono i MINKEN party može da počme...
evo jedna slika sa potkošulja partya od prije 3 godine, jbg ja slikavo pa me nema na slici...
a sad par slikica sa MINKEN partija u osijeku... jebija poslje predavanja, ošli u menzu, malo se zapilo i odlučili bacit jedan roštilj... stavio bi ja i koju snimku, ali me sramota
lagano zagrijavanje u menzi
ja i pero maljutka razglabamo o tome dali dobija BARCA ili real, mislim da moja ruka sve govori šta je na tiketu
dada lukec kupuje 5,6 kila luka za roštilj... jebija kod nas u minkenu roštilj bez luka nije roštilj i cura koja jede ćevape bez luka nije cura
ja kao jel to, šta? da..
jeste gladni???
sve je postalo pepeo i dim
e ovo na tanjuru je nešto najjače što sam ikad jeo... kobasica po recepturi gileta solomunca iz pretpostavljate već MINKENA
evo srce mi plače za ovim, stvarno kad ovo vidim teško se suzdržavam da mi suza iz oka ne kane... teško je braćo, al neću da plačem
i jedan roštilj za dobro jutro
znači eto, sve vam je jasno... MINKEN partIJ je najjači partIJ
napravi brate MINKEN partIJ kupi kobasice, luka, ćevapa pozovi i da vidiš... naravno sve to zalijte dobro... samo nemojte sa collom iz trafike jer nije baš prigodna za partIJE i nagriza jetru, bubrege i džigericu