uzeo sam runnera 200vxr 2005.god. ima 10000km i nes sitno, napravio sam servis kaj se inace radi na 12000km, znaci ulje, filter ulja, rolice, remen, novi akumulator(jer je stari odapeo papke), i jos neke pi*darije...
uglavnom motor ide odlicno, i vise od toga, ali me muce nekakav cudan zvuk kad radi na leru i pri niskim okretajima(kad krecem) koda nesto lupka i cini mi se da zvuk dolazi negdje od variomata i mislim da nisu klizaci jer se ovo drugacije cuje, i zamima me na koliko treba bit cajger od temperatute kad se pali ventilator jer isao sam vidjeti kad ce se upaliti i ostavio motor da radi na mjestu(jer u voznji ga nemrem naterat da prodje drugu crticu) nakon kakvih pola cuke temp. je narasla na crticu prije crvenog i ventilator se nije upalio, zatim sam skinuo lijevi bubreg i spojio direkt da vidim da nije slucajno crko ventilator, ali nije radi pa sad ne znam dal se pali tako kasno skoro vec na crenom ili mi je riknuo termoprekidac(na termoprekidacu pise da se pali izmedju 93 i 97 stupnjeva nemam s cime izmjeriti tako veliku temp. pa nisam ni mogao provjerti na koliko stupnjeva je tada bio kiler)...
pa bi molio sve ponosne vozace runnera 200vxr(i sve koji misle da znaju kaj bi to moglo bit) da mi kazu dal im skut na leru radi ko bubica ili se cuje nekakvo tupkanje, i na koliko vam je cajger od temperature kad vam se upali ventilator??
e da i jel vam se kad dogodilo da nakon voznje od kakvih 2 sata i to bas ono razbijanja motora, da kad hocete krenut uz breg koda remen proklize ili kuplung, to ni se dogodilo kad sam se ganjao sa frendom i stali smo na povecem brijegu i kad sam dao gasa nesto je zaruzilo koda je remen proklizaio ili kuplung pustio sam gas i ponovo dodao i najnormalinije je krenuo, kaj bi to moglo bit??
motor nikada nije bio gazen niti se s njime stunt-alo, kupio sam ga od frenda koji ga je bas mazio i pazio imam servisnu knjigu i sve pi*darije sve radjeno u ovlastenom servisu da nebi mislili da je netko ubio motor...