evo malo da napisem kaj se delalo ovih dana..
vec neznam koji dan sam od jutra ranog do vecera u garazi i stalno nest sarafam
slike su lose, a i nema ih bas puno jer nisam slikal kad sam delal, nisam se niti setil a niti mogel jer su mi ruke cele masne bile
ovak je pocelo.. auspuh me ubijal u pojam, em je nekakav masni, zmazan, grana takoder, to sam onda resil kak se spada
evo kakav je bil
a onda smo krenuli prvo sa granom.. trebalo je skinuti sloj farbe od 2mm koji je farbal nestrucno neki mestra
pa prvi sloj farbe... i drugi, treci koje smo sve nanoseci dobro zapekli sa industrijskim fenom
topa sam dobro oprao i odmastio, navecer idem kupiti nove deblje pop nitne da ga komplet novo zanitam da budem siguran jer ove svaki cas ode jedna, raznita se
nemam slike topa, al kad ga komplet rijesim i spoliram onda budem sliko
pa ajmo dalje onda..
bio sam u utorak u Zagrebu, i usput sam uzeo malossi rolice
u srijedu sam se zabavljao sam variomatom, stavio sam novi remen gates (slika na prosloj strani) i rolice
imam sliku samo sa starim remenom i rolicama
nisam se sjetio slikat kada sam stavio novi
pa sa krenuo rastepati km/h sat, naime, kada sam se vozio i kada stanem uvijek je kazaljka ostalo na 20-30km/h, pa sam to slozio, ocistio i podmazao feder, i usput ofarbao kazaljke u crveno
a vidi kazaljke, KRAPINA ČUNING
promjenio sam ulje u masini i i mjenjacu, i promjenio u prednjoj kocnici, jako sam zadovoljan sto sam promjenio u prednjoj kocnici ulje, jer je bilo bas crno i ko neki mulj u posudi bio, a nisam bio prije mjenjao jer nisam mogao odsarafiti jedan saraf, jucer sam ga jedva nekako
danas sam ocisti fergazer, bio je pun smeca nekakvog i pijeska, sve raspuhao i slozio
sada idem po nove kleme za akumulator, jer je kosooki tak dobro slozil kaj mi je jedna danas kad sam ju primil zica se odlemila, pa sad stavim oba dve nove i miran sam
usput sam promjenio i crijeva za gorivo
e da..
jos sam rastepao cok danas, komplet rastepel, ocistil i podmazal, probal na punjac jer dela, sad dela, bil je zastekal, sad bude dobro valjda
pofarbal sam ovog stalka od auspuha, na mjestu se pocela boja ljustiti pa sam ga zbrusil i pofarbal
evo i masine skompletirane, treba ju samo dobro ocistit
sutra opet novosti, opet cu vas obavijestit