BUMP!
Evo dugo nisam nista pisao, ajd pa da krenemo
vozilo se dosta do 11. mjeseca, od onda stoji vecinom u garazi! Bilo se na mototorazovima, pa evo par slika da docaram ugodaj (smrznut)
Radova nije bilo, cekal sam ove zimske praznike pa da to sve rijesimo tijekom zime kada imam vremena
Član "ziloyder" mi je poklonio ledicu za km/h sat (celer), pa sam danas nasao vremena pa da probam kako bi to izgledalo, dao mi je plavu, a ova bijela je moja, pa se sad dvoumim koju boju da stavim? prijedlog?
evo plave:
i bijela, na bijeloj moram vrh izbrusiti da bude ravni da svijetli sirom jer ovako svijetli samo u jednu tocku!
e sad, ovih dana cu napraviti veliki servis na njemu na 3000km, evo stvari koje sam dosad kupil, jos mi trebaju doci rolice
uzel sam GATES remen, sa nekim karbonskim cesticama, nadam se da bude dobar
pa crijevo za benzin, jer je ono originalno nekakvo cijelo spucano
pa RENCO silikonski sprey, moram granu dobro pripremiti za farbanje pa pofarbati jer se stalno ljusti i zgori, a usput trebam kompletno auspuha odmastiti i spolirati jer je cijeli masni i zmazan
e sad, shella 15w40 sipam od prvog dana, pa cu i dalje, mijenjao sam kako pise u uputama, na 300km,1000km i sad na 3000km
a shell 10w40 isto od prvog dana sipam u mjenjac, mislim da je dobro?
znaci to je to
jos mi treba ulje za kocnice da i to promjenim da sam miran, i trebaju rolice stici poslije nove godine
a ovih dana cu se zabavljati sa ovime
Pozdrav do sljedec updatea