evo slika kako sam obećal
auspuha treba srediti, pobrusiti varove, posirglat i pofarbat, trenutno nemam vremena za to, ali u skorje vrijeme cu ga srediti, neko vrijeme sam se vozil na njemu, i odlicno ide, al sam zbog izgleda stavil natrag originalnog
ovako ce bit kada ga sredim, to je auspuh na prosloj batini koju sam prodal, isto tak sredil auspuha
da zgodno je sam nek neko opiše di je rezano i kak je to vađeno van...i ja bi prljo ruke )
pogodno da imas veliki fleks, odrezes prvo prednju kapu ( tj. onaj zadnji izlaz), pa zatim sredinu lonca isto odrezes, i izbijes prema van sve sto je unutra, pa onda uzmes neku osovinu, i u glavnu cijev koja ti je ostala, nabijaj sve dok ne razbijes katalizatora, to sve zavaris, ja sam se time mucio 2 dana, neznam jer si shvatio jer je tesko objasniti, samo odrezes kapu i sredinu lonca i kad vidis sve ti bude jasno, naoruzaj se dobro zivcima
evo jos koja slika za kraj
jucer bila registracija, sve uredno preslo
jos malo pa servis, radio sam ga na 300km,1000km i sad bude 3000km
pitanje je koje ulje da stavim? do sad nalevam shll 15w40 crveni, da predjem na 10w40 ili? i svaki put sam mjenjal u mjenjacu, tam sam stavil 10w40, tak treba?