Tehnički kutak > Garaža

Još jedna žuta batina :D

<< < (29/35) > >>

Grale:

--- Citat: ziloryder - 13 Siječanj, 2012, 14:01:20 ---U fazu ubacit znam, klip cilindar, glavu bregastu to isto sve znam naucio sam   :icon_thumright: samo me brine za ubuduce voznja i to?? Ocu li moc bez straha vozit sa dvojicom i sve kao prije duze relacije, ponekad przenje, dosta uzbrdica nizbrdica i full gasa??

--- Kraj citata ---
zašto da ne?
ako si mogo sa ovim kinsekim običnim cilindrom od 50 cm3 mogo,zašto nebi mogo i s ovim?ako sve dobro postaviš i dobro ga razradiš nemaš brige... :icon_biggrin:

ziloryder:

--- Citat: Grale - 13 Siječanj, 2012, 14:02:43 ---zašto da ne?
ako si mogo sa ovim kinsekim običnim cilindrom od 50 cm3 mogo,zašto nebi mogo i s ovim?ako sve dobro postaviš i dobro ga razradiš nemaš brige... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Eee!! care to me zanimalo hvala  :icon_thumright:

steeef:
gljivu kupiš u auto kreši onu žičanu,nisu skupe...ak ti je to baš želja imat na skuteru :P
uskoro će i moj tj sestrin batinaš narasti na 70 i kusur cc :P

Grale:
gljiva je najbitnija,da se svi po gradu okreću za tobom dok prođeš...i onda vide ide batina...  :laughing7:

steeef:

--- Citat: ziloryder - 13 Siječanj, 2012, 14:03:51 ---Eee!! care to me zanimalo hvala  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ne voziš naturpijanog cvajera da bi ga moral štedit :)
bitno je da nisu preveliki okretaji da mašina konstrukcijski neodjebe,ostalo bi trebalo durat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju