Tehnički kutak > Garaža
Još jedna žuta batina :D
Dino46:
bumo jos vidli i za distancer i za kit i za gljivu ;D
kkihalic:
gle kit kupiš i to ti je kao da si kupio gljivu i rolice , 250 kn te košta što je stvarno investicija 10000% isplate..motor je puno živahniji i ono ne tegli se..
a ima da taj distancer napraviš inače :ocestibatine:
ziloryder:
Jooj sad kad se financijski malo popravim, moram ga uzest glumim debila je da ide i ovako :icon_thumright: ali kit kad stavim bit ce veselja!! Jel moze sta poci po zlu jer ovako radi ko sat sta je je, nebi volia da ga sad useren
Grale:
--- Citat: ziloryder - 13 Siječanj, 2012, 13:53:21 ---Jooj sad kad se financijski malo popravim, moram ga uzest glumim debila je da ide i ovako :icon_thumright: ali kit kad stavim bit ce veselja!! Jel moze sta poci po zlu jer ovako radi ko sat sta je je, nebi volia da ga sad useren
--- Kraj citata ---
ak znaš šta radiš nemaš kaj usrat,ako neznaš onda imaš...najjednostavnije rečeno :toothy10:
ziloryder:
--- Citat: Grale - 13 Siječanj, 2012, 13:58:04 ---ak znaš šta radiš nemaš kaj usrat,ako neznaš onda imaš...najjednostavnije rečeno :toothy10:
--- Kraj citata ---
U fazu ubacit znam, klip cilindar, glavu bregastu to isto sve znam naucio sam :icon_thumright: samo me brine za ubuduce voznja i to?? Ocu li moc bez straha vozit sa dvojicom i sve kao prije duze relacije, ponekad przenje, dosta uzbrdica nizbrdica i full gasa??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju