Tehnički kutak > Injection

Piaggio purejet PROBLEM !!

<< < (2/6) > >>

gtivr6:
Znači moguće je da ako je pumpa neispravna da se uopce zujanje kod paljenja ne čuje ?

Meni se sve nekako čini da je kompresor, neznam dali je uopce logički da nevalja kompresor i da motor ne dobiva gorivo..

Logičnije je ovo što vi kažete pumpa goriva..

Kako znat dali je ispravna ? ako je čista i ima struje šta u njoj onda ode ??

Cijena pumpe cca polovne i nove ? zar je moguce da je oko soma kuna ?  :(

Tadr3:
otvori sve, dodi do pumpe uzmi neko drvo i daj kontakt... te lupkaj lagano po pumpi

zna se zastopat i kontakt u pumpi zajebavat

gtivr6:
Sutra sve dolje pa da vidimo..

Novu sigurno necu kupit, cuo sam "tuning" majstori imaju rješenje za popravak pumpe.. jos cemo vidit kako i šta..
Po mojoj nekoj logici to i nije nekakva nauka, ako ništa raskopat je pa vidit šta to u njoj zeza...

Zeljac:
sam ti provjeri ovo kako sam ti ja napiso prvo jel pumpa radi pa ako radi onda gledaj gorivo jel dobiva i jel gorivo odlazi do injektora vjerojatno ti se nes zastopalo jel nemoguce da ti je kompresor drapio ako je skuter do sad palio radio i iso a samo najednom crko i sam kazes da ne zuji nista kao sta je prije zujalo svi su ti jos po nesto dodali da isprobas pa sutra kad rastavis bocne te plastike sve se vidi ljepo pa isprobaj a onda ako pumpa radi i ide gorivo iz nje do kucista onda cu ti dalje objasnit a do tad prvo ovo provjeri  :toothy3:

gtivr6:
Evo mene sa novostima..

Dakle dosao sam do pumpe, i odspojio joj napon, spojio direkt na ispravljač 12v, i pumpa se pročula i motor je upalio na ključ sve normalno i palio je onda i sa orginalnom strujom i sve.. i onda kad sam sve slozio i upalio ga radio je 40sec i ugasio se, i onda opet kad dam kontakt pumpa se malo čuje malo ne, u onom vremenskom intervalu kolko mu traje to pumpanje goriva (zujanje), i nakon tog upali al se ugasi.. ocistti cu temeljito i ispuhat zrakom pumpu pa cemo sutra vidjet dali ce bit sta bolje..

Veliko hvala svima koji su pomogli ¨!!!!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju