Tehnički kutak > Injection
Piaggio purejet PROBLEM !!
gtivr6:
Pozdrav forumaši !!
Naime radi se o piaggio mc3 purejet sve serijski !
Vozim se danas i na putu do kuce mi odjednom motor izgubi gas.. ja stanem ugasim ga, dam kontakt i više nema onog zvuka prije paljena,(ne cuje se pumpa kako gorivo daje) nego kad dam kontakt samo svjetli lampica od injekšna i to je to..
Pokušam verglat i vergla al nece sastavit..
Skinuo sam čašicu dolje, i dao kontakt ne baca gorivo u čašicu..
Dali je problem u kompresoru ili ?
Otkud da krenem ???
Veliko hvala !
Jump33r:
ja bi krenija od crknute pumpe goriva :dontknow:
Zeljac:
provjeri pumpu prvo jer na pjur jetu je to jako glupo izmisljeno ona ti je dolje ispod rezervara u kadi provjeri prvo nju provjeri sa ispitivacem jel ima struje na zicama sta se stekaju u pumpu pa ako ima onda kreni od nje probaj vidjet da nema smeca ili tako nesto jer mislim da pjur jet prije pumpe goriva ima filter koji se hoce zastopat ali rastavi pa ces vidjet
Jump33r:
--- Citat: Zeljac - 26 Kolovoz, 2011, 19:02:18 ---provjeri pumpu prvo jer na pjur jetu je to jako glupo izmisljeno ona ti je dolje ispod rezervara u kadi provjeri prvo nju provjeri sa ispitivacem jel ima struje na zicama sta se stekaju u pumpu pa ako ima onda kreni od nje probaj vidjet da nema smeca ili tako nesto jer mislim da pjur jet prije pumpe goriva ima filter koji se hoce zastopat ali rastavi pa ces vidjet
--- Kraj citata ---
ima filter da , ali se nemoze rastavit ;D
svejedno, mora se cut da zuji pumpa.
amon-ra:
isti problem kod mene na gileri purejet nova pumpa čišćenje injektora i ruke 1300kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju