Tehnički kutak > Injection

Piaggio purejet PROBLEM !!

<< < (3/6) > >>

Tadr3:

--- Citat: gtivr6 - 30 Kolovoz, 2011, 00:37:39 ---Evo mene sa novostima..

Dakle dosao sam do pumpe, i odspojio joj napon, spojio direkt na ispravljač 12v, i pumpa se pročula i motor je upalio na ključ sve normalno i palio je onda i sa orginalnom strujom i sve.. i onda kad sam sve slozio i upalio ga radio je 40sec i ugasio se, i onda opet kad dam kontakt pumpa se malo čuje malo ne, u onom vremenskom intervalu kolko mu traje to pumpanje goriva (zujanje), i nakon tog upali al se ugasi.. ocistti cu temeljito i ispuhat zrakom pumpu pa cemo sutra vidjet dali ce bit sta bolje..

Veliko hvala svima koji su pomogli ¨!!!!  :headbang:

--- Kraj citata ---

nemoj bas kompresorom

ive_91:
pumpa krpepava, skini je sa gume dole i stavi nek lupa po plastici kad je lupis radi bilo tako frendu vozio se nekih 6 mjeseci dok nije krepala do kraja.

Zeljac:
ma ja bi reko da ti ne dobivas gorivo stalno jer na pjur jetu je to glupo po meni izmisljeno provjeri onaj filter goriva

Lenko:
Meni je majstor danas proveravao pumpu, koja je radila malo slabije. Dodje do 6 atmosfvera i onda pada. On je lepo rasturi, procisti, i ponovo sklopi. Sad zakuca na 6-8 i drzi do besvesti ! Pitam ga sta je bili, kaze  TRUN USAO ! i trunje, znaci da pravi sranja !

gtivr6:
Problem je taj što je pumpu nemoguće rastavit..

Ima zeger prsten veliki što drži neku uprešanu plastiku (gdje dolazi konektor za struju) i skinem zeger ali plastika se ne odvaja od metalnog kučišta..

Znam da je trunje problem, i prljavština, imam ideju, danas je upalio i vozio sam se, ali se opet ugasio.. filter goriva novi stavljen, rezervar opran, propuhana crijeva i ostalo je samo još jedno, javim sutra dal sam uspio  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju