Općenito > Maxiskuteri

Koji skuter uzeti po vašem mišljenju

<< < (7/10) > >>

Leonardo:
Evo nije me bilo dost dugo. Da počnemo di smo stali. Kako sam totalno popušio s osiguranjem i natezao se jedno dobriš 6 mjeseci oko isplate pokupio sam lovu koju su mi ponudili, kupio polovne plastike, nešto zakrpao i opet sam na svom x8. Mada mi je zamalo bio pobjegao jedan bev 500 ali bit će još prilika. Za sada ostajem na svom x8 , a hvala svima na dobronamjernim savjetima.

Sada sam našao jedan potpuno novi J, Costa variomat pa ćemo baš vidjeti koliko ćemo s njime dobiti. Čovjek mi ga hvali ali najbolje se sam uvjeriti.

Homer:
Nemam iskustva sa cijelim varijatorom, ali Dr. Pulley je kod mene na 400 napravio veliku promjenu u startu, ubrzanju i općenitoj kontroli brzine na gas. A puno je manja investicija ;)

Leonardo:
Ha vidit ćemo - dobivam ga u pola cijene potpuno novog, a kakav je vidit ćemo. Malo sam se možda i za***o jer mi je sad uletio jedan xciting 250 pa će moj x8 morati na bubanj, tako da neću imati baš prilike isprobati ga  :dontknow:

Homer:
Nije ti loša zamjena, Xciting 250 je navodno skroz dobar skuter :)

Leonardo:
Ha čuj dobivam ga relativno male pare od frenda, ali najprije moram moje čudo prodat jer nisam baš pri parama a danas je situacija takva da se jako malo toga proda ili gotovo ništa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju