Općenito > Maxiskuteri
Koji skuter uzeti po vašem mišljenju
sski001:
:icon_thumright: s prodajom.
Ja svog Scarabea 200 pokušavam prodati ili zamjeniti za nešto malo jače od ljeta. Ponuda za zamjenu ima, ali me ne zanimaju junci, kolekcije ratkapi, umjetničke slike i slično
Sretno ti bilo!
medvjed:
Pozdrav svima, kako sam početnik u svijetu skutera (mislim ne potpuni naravno ali ne kužim se previše) što preporučujete Gileru Nexus 500 ili Xmax 400? Samo da odmah napomenem jer me šogi stalno pali na Gileru ali on ima 24 godine da mi brzina nije prioritet više udobnost i sl.
eladio:
xmax 400 je jos nepoznanica i danas sam dobio info da se ocekuje tek za nekih cca mjesec dana, ali "sve govori" da ce biti strasno dobar :icon_thumright:
veruda:
ako je prioritet udobnost, frend nedavno prešao sa yamahe majesty na x10 350 i strašno je zadovoljan.
kod piaggia je 350 ccm generacijski najnoviji motor i mrtav hladan ga možeš usporediti sa starim 500.
što se tiče yamahe, kako eladio reče tko zna, siguran sam samo da će kvaliteta biti top...
medvjed:
Da i meni se čini odličan. Mislim da ću kupovati ionako tek krajem 10. mjeseca jer se selimo u stan gdje ću imati garažu napokon.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju