Općenito > Maxiskuteri

Koji skuter uzeti po vašem mišljenju

(1/10) > >>

Leonardo:
Valjda sam pogodio temu, ako nisam molim moderatore da je premjeste. Hvala.
Evo kako sam neki dan imao *kaboom* sa svojoim x8, srecom nisam bio kriv pa se sada ceka lova od osiguranja, dosao je trenutak da uzmem nesto drugo. Zanima me po vasem misljenju i iskustvu sta bi mogao uzeti, jer nisam ni sam pametan. U igri su piaggio skuteri X8 250, X9 250, x9 500, beverli 250 i 500. Mada mi se modeli x vise svidjaju jer imaju brdo tovarnog prostora sto mi pase a opet beverly je beverly. Neki pljuju po manjim colazama ali ja sam se vec naucio pa mi nije problem.Vozim se kombinirano znaci grad i otvorena cesta, tako da moj 200 ccm malo preslab za recimo rijecku zaobilaznicu. Cak i nije toliko slab koliko se vidi manjak snage kad se dizem prema tunelu Ucka di radim. Za sada dajem laganu prednost modelu x9 500, ali me ipak zanima vase misljenje i na sto se mora osobito paziti na navedene modele i da li je bilo kakvih serijskih propusta i gresaka na modelima, jer sam vec svasta cuo ali to je rekla kazala

Loris Ri:
meni je osobno beverly na 1. mjestu od maxiskutera....

Kamba:
Loris,to je u redu,al šta si ti sad njemu pomogao! Leonardo jesi razmišljao o Nexusu?

Go-Go RUNNER:
Poslušaj Kambu, Nexus  :headbang:

Leonardo:
Jesam razmišljao sam i o nexusu, ali nekako mi ne odgovara. Jako lijep skuter ali kofer ono bez čega po meni nema šanse da budem mu nikako ne stoji. Nexus mi je više sportivo skuter, a meni treba skuter da mogu potrpati što više stvari u njega tj treba mi teretni skuter jer uvijek nekoga vozim, ženu djecu pa treba stvari nekamo pospremit. Zato sam prevagu i dao modelima x8 ili 9, mada mi i bev 500 nebi loše legao iako ima daleko manje mjesta, samo kod njega čitam da je imao nekih tvorničkih problema netko govori 2003 godište a netko prva polovica 2005 godine, i da je veliki potrošač

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju