da... zao mi je sto nisam uspio doci...
Naime mene je zezala tako glupa i banalna stvar... Vozili se mi i kod Inine benzinske u dubravi samo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ugasi se... Pas i micika, poludio sam... Stali ja pokusavao upaliti ali nista... rekao deckima da odu i nastavio sarafati, gledam svjecicu baca iskru, rekoh vjerojatno je karb jer ga nisam niti stelao... tako ja prckam i on upali, krenem dalje i do maksimira i opet baaaaaaaaaaaaaaa i krepa... Pas i micika na kvadrat!!!
Rastavim ja karburator kada nema goriva u casici, odmah mi bilo jasno ili pumpa ili vakuum ventil i potegnem ja svojim plucima vakuum i pocne gorivo teci... pas i micika...
Onda sam to slozio i krenuo kuci jer sam bio sav nikakav, i vise me nije zezao... no nisam otisao kuci nego do cure na pecenu patku i strukle, bacili belu i otisao doma...
Evo sada sam malo i stelao karburator i sredio te gluposti i sada ide kako treba, sutra lakse role, boost bottle i ponovno stelanje frge i to ce biti to dok ne rikne termo grupa...
Jos jednom mi je zao sto nisam nazocio susretu... bit ce ih... a ja sam sada za voznju uvijek!