Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret u ZG Nedjelja 2.3.08.

<< < (18/20) > >>

Tomma:
Cak je i bila jedna dobra... :toothy9: :toothy9: :icon_biggrin:

Goran:
ja mislim da su bile dvije dobre, mislim!!! :glasses9: :frajer:
 :confused5: :confused5: :confused5: :confused5: :confused5: :confused5:

wyeshtitza:

--- Citat: Aleksandar - 03 Ožujak, 2008, 23:38:47 ---to je vještica kolko znam crvena..

a ne mislim na nju neg na one 2 male neke  :toothy12:.. našminkale se ko klaunovi covjece..e komedija  :laughing7: :laughing7:
damm bas mi zao sta vxrom nisam doso  :sad1:

--- Kraj citata ---

sad je to "vještica kolko znam" a došla sam, dala ti ruku i upoznala se s tobom LOL  :nono: :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:

Aleksandar:

--- Citat: Goran - 03 Ožujak, 2008, 23:59:56 ---
--- Citat: Aleksandar - 03 Ožujak, 2008, 23:38:47 ---to je vještica kolko znam crvena..

a ne mislim na nju neg na one 2 male neke  :toothy12:.. našminkale se ko klaunovi covjece..e komedija  :laughing7: :laughing7:
damm bas mi zao sta vxrom nisam doso  :sad1:

--- Kraj citata ---
buš drugi put došel!!! :icon_thumright:
Kao, žao ti je što si išao s Bmw-om!!!! :sad1:

--- Kraj citata ---

a nije mi zao al kad svi idu s motorima a ja tu s autom kad neam klizače variomata  :sad1: to me jebe  :icon_biggrin:

a za vješticu-nisam ja reko da neznam tko si ti  :toothy12: neg da si ti ona crvena ,jer bia su i ona 2 klauna ženska našminkana pa zato velim  :icon_thumright:   :frajer:  :laughing7:

BlitzMan:
super slike...bar nest.....vichy ;) ti si najludja tamo kak mi se cini   :glasses2:

jel netko zna koji je kit gore na onom roxu od kikija ( aerox racing, plavi skuter....)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju